Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic și Florin piersic Jr., continuă războiul: „Mi-a atins cele mai ascunse răni”

Florin Piersic și Florin piersic Jr., continuă războiul: „Mi-a atins cele mai ascunse răni”
Florin Piersic Junior a făcut dezvăluiri emoționante după ce tatăl său a vorbit despre el în podcastul lui Mihai Morar, "Fain și simplu”. Dezamăgirea și nostalgia sunt stările care îl încearcă pe fiul marelui actor.

Un război al declarațiilor. Ața pot fi rezumate ieșirile celor doi. De această dată, Florin Piersic i-a dat și el replica fiului său: „Păi o dată spui așa, o dată spui așa?”, scrie libertateapentrufemei.ro. După ce juniorul a spus lucrurilor pe nume la emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D, seniorul i-a dat replica în cadrul celui mai nou podcast realizat de Mihai Morar. Invitat la „Fain și simplu”, marele actor și-a spus punctul de vedere.

„A avut un interviu, 40 de întrebări cu.. doamna aceea. În care a spus că «tatăl meu a fost foarte mult lipsă»… Dar apoi tot el s-a contrazis, pentru că povestește «eu merg foarte rar acasă, că așa e profesia asta». Păi o dată spui așa, o dată spui așa? Care-i cel mai mare actor al timpului nostru? «Tata. Florin Piersic», a spus el”. Aceasta e declarația dojenitoare pe care Florin Piersic a făcut-o în cadrul podcastului lui Mihai Morar. În urma acestor afirmații, Florin Piersic junior s-a dezlănțuit pe Facebook.

„Am multe lucruri de rezolvat”

Denise Rifai nu a știut un lucru esențial. Anume că îmi propusesem să fiu sincer, orice m-ar fi întrebat, și să nu ocolesc nici o întrebare. Dacă ar fi știut, poate că întrebările ei ar fi fost mult mai incomode. Oricum, după această emisiune am fost sunat (aproape imediat) de doi celebri podcast makers. Aveam numerele lor salvate în telefon, așa că n-am răspuns. Libertatea pe care mi-am luat-o în emisiunea Denisei nu se va repeta prea curând. Am multe lucruri de rezolvat, atât în plan profesional cât și personal, și nu cred că e bine să mă opresc din drum ca să văd ce prostie a mai scris vreun tabloid. Las link-ul către întreaga emisiune în primul comentariu. (Mulțumesc, Denise Rifai, pentru profesionalism și pentru ocazia oferită)

Cele două motive de a merge mai departe

Acum, trag o linie groasă (cu markerul negru) și încerc să înțeleg ce mi s-a întâmplat în acest an. Am învățat multe lucruri. Mi-am luat destule șuturi, în toate felurile posibile. M-am despărțit definitiv de niște oameni, și am întâlnit alții, de care m-am apropiat iremediabil. Am scris (încă) un scenariu de film, poate (încă) unul care nu va ajunge niciodată să devină realitate. Nevermind. M-am bucurat că am putut să scriu din nou. În general, Sonia și Sașa au fost cele două motive de a merge mai departe.

România nu se mai face bine, dar noi mergem înainte. În al doilea comentariu, o să găsiți un link către „Moș Crăciun cu plete dalbe”, în interpretarea Corului Madrigal.

Explicație: eram în mașină, ascultam Radio România Cultural. Am prins o parte dintr-un interviu cu Veronica Bojescu, o doamnă care, pe vremuri, a făcut parte din celebrul cor. M-au impresionat profund discursul și poveștile ei (probabil că, acum, are undeva în jur de 85 de ani). La un moment dat, interviul s-a întrerupt și a fost difuzat cântecul cu Moș Crăciun. A durat un minut și jumătate. Atât.

„Crăciunul care nu are legătură nici cu Mariah Carey

Dar mi-a atins cele mai ascunse răni, și mi le-a mângâiat cu putere de vindecare. Repet: un minut și jumătate. Încercați. Brusc, mi-am adus aminte care este, de fapt, adevăratul spirit al Crăciunului. Crăciunul trăit acum foarte mulți ani, alături de mama mea. Crăciunul care nu are legătură nici cu Mariah Carey, nici cu Pepsi sau Coca-Cola, și nici cu vreo Crăciuniță proaspăt ieșită de la salon sau sex-shop. E vorba de celălalt Crăciun. Crăciunul uitat. Încercați. Un minut și jumătate)”, este mesajul lui Florin Piersic junior, scris pe contul personal de Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre