Simona Ionescu / Redactor Șef

Fuego dezvăluie motivul pentru care nu a dorit niciodată să se căsătorească. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Fuego dezvăluie motivul pentru care nu a dorit niciodată să se căsătorească. Nimeni nu s-ar fi așteptat
A fost implicat într-o relație foarte serioasă cu Ana Maria Ciuașu, dar cei doi nu au ajuns în fața altarului, deși toată lumea spera.

După despărțirea de femeia pe care a iubit-o enorm, Fuego n-a mai fost văzut în compania nici unei frumuseți. Care să fie motivul.

Să fie oare Fuego un bărbat mult prea pretențios? El susține că, deși sunt multe doamne și domnișoare care și-ar dori să-l aibă alături, nici una nu a reușit să-i fure inima. Deși artistul nu se ghidează după stereotipuri și nici nu se gândește la un anumit gen de femeie. Pur și simplu, poate că nu a venit momentul.

„Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat tablouri idilice!”

„Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat tablouri idilice!

Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a afirmat Fuego.

Moștenește o boală genetică

Pe de altă parte însă, Fuego are mare grijă de sănătatea sa. Artistul a moștenit o boală genetică de la tatăl său, e vorba de probleme cardiace. Nu îi este frică, nu se consideră un om bolnav, dar are mare grijă să-și ia medicamentele la timp. În plus, pentru a ține problemele la distanță, el a reușit să scape și de 12 kilograme.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima… eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață. Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav”, a mărturisit artistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre