Simona Ionescu / Redactor Șef

 Gabriela și Dani Oțil, cea mai grea noapte din viața lor

 Gabriela și Dani Oțil, cea mai grea noapte din viața lor
Faimosul prezentator TV a devenit tată, vineri.  Luni, în culmea fericirii, și-a dus nevasta și bebelușul acasă. a urmat o petrecere  alături de o prietenă apropiată.

Apoi Gabriela și Dani Oțil au avut cea mai grea noapte din viața lor. Au rămas singuri acasă, cu bebelușul, niciunul din ei neștiind din proprie experiență ce e de făcut în caz de orice. Emoțiile au fost multe, mari, copleșitoare. Luni după-amiază, Dani Oțil și-a dus nevasta a și copilul acasă. deși e lehuză, Gabriela se mișcă bine și pare că nu are mare nevoie de ajutor, chiar dacă e la numai câteva zile după operația de cezariană.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în momentul venirii acasă. după ce s-au instalat au primit o vizită, din partea unei prietene. Dani Oțil a comandat mâncare pentru a încropi o mică petrecere, apoi le-a lăsat pe femei singure în casă cu bebelușul, iar el și-a făcut de lucru în curtea din spatele casei.

Întâlnire de gradul trei

Primul lucru pe care l-a făcut dani după ce a băgat copilul în casă, a fost să îi prezinte pisica. Așa cum știți. Dani și Gabriela au o pisicuță, tigrată, care face parte din viața lor de mult timp.

Aceasta e o năstrușnică și, probabil, relația ei cu bebelușul va fi una foarte interesantă.

Gabriela și Dani Oțil, cea mai grea noapte din viața lor

Dar vizita s-a terminat, iar Gabriela și Dani au trebuit să își înfrunte condiția de părinți. Au rămas singuri cu bebelușul.  „Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de țzâtză s-a pleoscăit nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a relatat, dis de dimineață, Dani Oțil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre