Un trio formidabil! Gabriela, Cârcel și Dani Oțil au plecat acasă

Un trio formidabil! Gabriela, Cârcel și Dani Oțil au plecat acasă
Astăzi, micuțul Cârcel și Gabriela Oțil au plecat acasă. Tăticul a venit într-un suflet să-i ia de la spital și fericirea i s-a citit pe chip.

Ce bine i-a stat lui Dani Oțil purtând coșulețul în care era cel mic! Tăticul și-a luat acasă cele mai dragi ființe.

Un trio formidabil! Gabriela, Cârcel și Dani Oțil au plecat acasă

Dani Oțil a trăit astăzi cel mai fericit moment, și-a dus acasă bebelușul și pe frumoasa lui soție. Cel mic a fost extrem de cuminte în coșulețul său, iar Dani extrem de grăbit să îl urce în mașină. Paparazzi Spynews au surprins momentul, însă cei doi soți au fost extrem de reținuți în declarații. La întrebarea cum se simt în calitate de părinți, Dani Oțil a răspuns în stilu-i caracteristic: „calzi”. Nici Gabriela nu a fost prea vorbăreață, a afirmat că se simte bine și a mulțumit, apoi a urcat în mașină.

„Nu stau acum să explic de ce nu am născut natural”

Înainte de a fi externată din spital, Gabriela a ținut să lămurească câteva probleme. Într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram, fotomodelul a spus că a născut prin cezariană, dar nu a dat alte detalii, considerând că sunt mult prea intime. “Haideți că am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat pentru că astăzi ne externăm, mergem acăsică. De-abia așteptăm. (…)

Am născut vineri seara, pe 10, la 10 jumate prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce n-am născut natural, de ce am făcut cezariană pentru că sunt niște lucruri intime”, a spus frumoasa mămică. Gabriela a spus că micuțul este sănătos și le-a mulțumit prietenilor din online care i-au transmis mesaje după naștere.

„Nu este barter, am plătit tot așa că liniștiți-vă”

Pe de altă parte, aceasta a punctat faptul că toată șederea în spital a fost plătită în totalitate, și nu a fost vorba de nici un barter. De asemenea, le-a mulțumit tuturor cadrelor medicale pentru ajutorul oferit.

„Nu este barter, am plătit tot, așa că liniștiți-vă. Nu am crezut până acum că avem o maternitate de genul acesta în România. Oamenii sunt absolut minunați. Când naști prima dată, ai nevoie de oameni în preajma ta care să aibă răbdare”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram, spynews