Geta Sterp, fată de la țară, a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram

Geta Sterp, fată de la țară, a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram
Este o fată simplă și naturală, căreia nu i-a plăcut niciodată să epateze. Sora lui Culiță, Geta Sterp, a dat cărțile pe față.

Geta Sterp e mai sinceră ca niciodată și spune lucrurilor pe nume, fără să se ascundă după deget.

Geta Sterp a răbufnit. Ce spune sora lui Culiță Sterp despre divele de pe Instagram

În ultima perioadă Geta Sterp a primit tot felul de mesaje pe contul de socializare. Dacă unii au felicitat-o pentru felul în care arată, adică naturală 100%, alții au întrebat-o dacă nu îi este rușine să-și expună viața trăită… la oi. Tânăra s-a săturat de toate aceste lucruri și a pus punctul pe I. Ea s-a hotărât să vorbească despre vedetele care arată mereu internauților o imagine falsă.

“Trist că trăim într-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești”

„Tot ce vreau să spun este că mie îmi place așa cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi place să fiu naturală, să fiu simplă. Și eu am primit mesaje pe Instagram în care unele dintre voi îmi spuneți: «Vai, Geta, ce tare ești. Și eu am oi, dar mi-e rușine să mă expun așa, mi-e rușine de ce o să zică lumea».

Pe bune?! Ți-e rușine să stai la oi, dar de ce ai făcut azi-noapte, ieri noapte și alaltăieri noapte, nu ți-e rușine? Bă, trist că trăim într-o astfel de lume în care ți-e rușine să muncești, să fii tu, dar să faci măgării cu carul nu îți e rușine. Câte dintre voi v-ați expune așa cum sunteți, cu fața voastră, cu imperfecțiuni, pentru că niciunul dintre noi nu suntem perfecți.

Mulți o să ziceți: « Băi, mai las-o și pe asta că e doar o țărancă de la oi». Dar să știți că așa țărancă cum sunt, sunt foarte mândră”, a povestit Geta Sterp într-un vlog.

Geta muncește din copilărie

Ca și Culiță, Geta e mândră că a învățat să muncească de micuță, iar mama, care a crescut singură patru copii, le-a dat o educație aleasă. Și a ajuns la concluzia că tineretului nu îi place să muncească.

„Câți știți să mulgeți o oaie, să stați pe câmp, dar de figuri și aere sunteți în stare multe. Nu vreau să dau nume să nu supăr pe cineva, dar știu atâtea cazuri. Ce-i cu moda asta? Tineretului nu îi mai place munca. Nici băieții, dar fetele…”, a mai spus sora lui Culiță.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre