Simona Ionescu / Redactor Șef

Gogoșile lui Brigitte și Florin Pastramă. Au semnat actele

Gogoșile lui Brigitte și Florin Pastramă. Au semnat actele
Aseară au ieșit la iveală noi chestiuni legate de cuplul Pastramă. După incidentul care putea fi sângeros, în week-end, s-au luat decizii și s-au semnat acte.

După ce s-au certat de la bani și, după cum s-a spus, a urmat o demonstrație de forță din partea bărbatului, care a avut șansa să afirme ce se poate întâmpla în lipsa lui, gogoșile lui Brigitte și Florin Pastramă ies la iveală. Se laudă că au semnat deja toate actele.

Săptămânile trecute Florin Pastramă s-a simțit nevoit să plece de acasă după ultima ceartă pe care a avut-o cu soția. A fost ceartă sa din cauza banilor. Banca a pus sechestru pe cei 70.000 de euro ai brunetei, banii găsindu-se într-un cont comun, iar măsura fiind luată în urma problemelor financiare ale lui Florin Pastramă. Imediat după scandal, bărbatul a plecat de acasă.  A spus că va notifica banca de faptul că banii respectivi nu îi aparțin.

Brigitte și Florin au făcut Paștele separat, apoi s-au împăcat

Brigitte  și Florin Pastramă și-au rezolvat problemele cu banii și au trecut la următorul nivel. Gogoșile lui Brigitte și Florin Pastramă sunt pregătite. Ca să marcheze împăcarea, cei doi deschid o nouă afacere împreună. Cei doi s-au gândit să închirieze un loc unde să vândă înghețată și gogoși, profitând de relaxarea restricțiilor în contextul actual al pandemiei.

E drept, ei au mai avut o afacere cu măști „ de firmă” și o shaormerie. Acum, vor un spațiu versatil, unde să vândă dulciuri sezoniere. Adică înghețată vara și gogoși pe timpul iernii.

„Aduc sculele, toate, am cumpărat mașina, eu nu aduc niciun ban de acasă, deci eu pun stoc de marfă și te rog frumos să nu te păcălească oamenii, pentru că n-o să mă intereseze ce-o să faci”, i-a spus Brigitte Sfăt soțului ei. Florin Pastramă a promis că-i va face pe plac soției sale.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 25 mai Norocul Săgetătorilor: mai multe oportunități de a câștiga mai mulți bani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre