Ne amintim cu emoție, din copilărie, jucăriile de pluș, dar cum e să ne îmbrăcăm cu una? Cu un ursuleț, mai exact. Designerii Max Mara (foto) s-au gândit așa acum câteva sezoane când au „inventat” celebrul teddy bear coat, mantoul – ursuleț care a prins imediat și a fost preluat imediat și de brandurile mainstream.
Teddy bear coat este o piesă populară încă din 2016, însă, în ultimii an a evoluat și am putut să vedem creații în diferite culori și forme. Mantoul este extrem de dorit de toată lumea pentru că materialul din care este făcut este unul plăcut la atingere, confortabil și călduros. Numele îi vine din asemănarea cu un ursuleț de pluș. În plus, croiul lejer, oversized, al acestui mantou, îmbracă foarte bine orice siluetă, iar lungimea e de asemenea favorabilă temperaturilor scăzute.
Pe de altă parte, odată cu pandemia din anul 2020 moda și-a schimbat întrucâtva traiectoria, spre haine mai degrabă confortabile dar extrem de chic.
Cine e vedeta noastră care a adoptat instant trendul
Vedetele cum ar fi Hailey Bieber, Kim Kardashian, Elsa Hosk, ba chiar și Drake, s-au îndrăgostit total de acest mantou. Încă de acum doi ani acest tip de mantou a fost observat peste tot, demonstrând că este un trend ce se va menține în top-uri multă vreme.
Și vedetele autohtone l-au adoptat sezonul acesta. Cea mai simpatică graviduță din showbizul românesc, Gina Pistol, îl poartă și ea.
Pe lângă faptul că designerii s-au jucat cu proporțiile și culorile mantoului, astfel că poți opta pentru varianta clasică, lungă, sau pentru un mantou mai scurt, acesta se potrivește și un alt trend care a intrat puternic, sezonul acesta, în lumea modei: ecologia și protecția animalelor.
Tot mai mulți designeri renunță la a mai folosi blana naturală în creații, concentrându-se pe materiale sustenabile și fără a mai aplica cruzimea împotriva animalelor.
Sursa foto: Instagram, Cupidshops
Doi tineri au creat cea mai scumpă geantă de mână din lume. Cum arată și celelalte „comori”
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook