Simona Ionescu / Redactor Șef

Halle Berry și Olivier Martinez au ajuns la terapie după divorț. Iubitul actriței e posibil să fie și el chemat la ședințe

Halle Berry și Olivier Martinez au ajuns la terapie după divorț. Iubitul actriței e posibil să fie și el chemat la ședințe
Halle Berry și fostul ei soț, Olivier Martinez, au ajuns împreună la terapie, lucru impus chiar de către instanță. Pe lângă acest aspect, actrița e și bună de plată, căci îi trimite lunar lui Martinez în conturi o sumă deloc de neglijat.

Halle Berry și Olivier Martinez s-au despărțit în 2015, însă divorțul oficial s-a finalizat abia șapte ani mai târziu, în 2023. Cei doi încă își dispută câteva lucruri în instanță. Cu toate că cei doi împart custodia fiului lor, Maceo, se pare că nu reușesc să se înțeleagă deloc, între ei pornind tot timpul conflicte. În acest context, Halle Berry și Olivier Martinez au ajuns împreună la terapie. 

Halle, care a început să se întâlnească cu Hunt în septembrie 2020, și-a finalizat divorțul de Olivier în 2023. Ea s-a despărțit de Olivier Martinez cu șapte ani înainte, după doar trei ani de căsătorie. Aveau un acord prenupțial, dar au rămas multe probleme nerezolvate.

Cei doi împart custodia fiului lor Maceo

La momentul respectiv, o sursă a declarat pentru Us Weekly: „Van a fost un sprijin pentru Halle pe tot parcursul acestui proces cu divorțul ei. Dar în același timp, Halle este o femeie incredibil de inteligentă și poate să se descurce singură. Desigur, este minunat să știi că Van este alături de ea, și ea simte că în sfârșit a găsit pe cineva care o tratează cu respectul pe care îl merită.”

Maceo, fiul lui Halle Berry și al lui Olivier Martinez, are 10 ani
Foto: Instagram

Halle și Olivier aveau „câteva probleme nerezolvate privind custodia și pensia alimentară pentru copii’ legate de fiul lor, ceea ce a dus la întârzierea cazului în instanță. Dar în 2023, foștii soți au convenit asupra unui aranjament formal privind custodia și pensia alimentară pentru copil. Cei doi au acum  „custodia legală și fizică comună a lui Maceo”

Olivier Martinez primește 8.000 de dolari lunar de la fosta soție 

Ca parte a aranjamentului dintre cei doi, Halle Berry îi plătește lui Martinez lunar suma de 8.000 de dolari pentru creșterea lui Maceo, în vârstă de 10 ani. În plus, actrița din Catwoman trebuie să acopere și taxele de școlarizare ale fiului său, asigurarea medicală și dentară a acestuia, dar și alte activități suplimentare precum ședințele de terapie sau cursurile de fotbal. 

Olivier Martinez primește lunar 8.000 de dolari de la Halle Berry pentru creșterea fiului lor, Maceo
Foto: Pinterest

De asemenea, Halle va scrie un cec pentru un procent suplimentar de 4,3% din toate veniturile pe care le primește peste 2 milioane de dolari. Maceo locuiește cu Halle Berry de luni până miercuri, iar de miercuri până vineri stă alături de tatăl său. Cei doi alternează custodia lui Maceo în weekend-uri. 

Berry și Martinez, la terapie pentru beneficiul fiului 

Pentru că nu se înțeleg nici acum, Halle Berry și Olivier Martinez vor participa la sesiuni de „terapie de co-parenting” în beneficiul fiului lor în vârstă de zece ani, Maceo. Martinez și Berry vor folosi ajutorul unui psihiatru pentru adulți și copii pentru a „rezolva disputele și conflictele dintre ei în efortul de a fi părinți împreună cu succes pentru fiul lor”, conform documentelor judiciare obținute de o publicație externă. 

Halle Berry și iubitul ei, Van Hunt, sunt împreună din 2020.
Foto: Instagram

Doctorul va „stabili maniera, structura, durata sesiunii și frecvența terapiei/coachingului de co-parenting”, conform documentelor.

Ședințele de terapie s-ar putea întinde pe 1 an 

 Cei doi vor participa fiecare la o ședință solo, înainte de a merge la cel puțin șase sesiuni împreună până pe 14 iunie.

Iubitul lui Berry, Van Hunt, în vârstă de 54 de ani, ar putea fi implicat și el, conform documentelor care dezvăluie că artistul nu este „exclus de la participarea la ședințele de terapie/coaching de co-parenting”. Dacă terapia se dovedește utilă, Halle Berry și Olivier Martinez ar putea continua să participe la sesiunile comune timp de un an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre