Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscopul lui Nostradamus. Profetul ne-a indicat care este zodia protejată de Univers

Horoscopul lui Nostradamus. Profetul ne-a indicat care este zodia protejată de Univers
Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, care a apărut pentru prima dată în 1555. Les Propheties a devenit foarte populară în toată lumea și a creat în jurul său un cult.

Printre lucrurile pe care le-a povestit Nostradamus, acesta a dezvăluit și care este singura zodie protejata de către Univers. El a devenit celebru datorită profețiilor pe care le-a făcut în legătură cu soarta și viitorul oamenilor. 

Care este zodia protejată de către Univers, conform spuselor lui Nostradamus

Celebru profet și astrolog al tuturor timpurilor a explicat prin intermediul profețiilor sale că zodia Săgetător este cea care este protejată de Univers. Coincidență sau nu, Nostradamus a fost nascut în plin sezon al zodiei despre care spune că este protejată, pe data de 14 decembrie. Semnul astrologic sub care s-a născut, l-a înzestrat cu calități foarte rare, precum intuiție, înțelepciune, dar și alte capacități rare.

16326667 – christmas star on evening snowfall

Din scrierile lăsate de celebrul profet, reiese faptul că nativii acestei zodii vor avea parte de vieți lungi și linistite. Mai spunea că acești nativi sunt cei mai protejați din Univers, iar la baza creării lor se afla un fel de energie care atrage numai lucruri pozitive.

Legătura dintre Săgetător și centaur

Zodia Săgetător este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Jupiter, care conferă nativilor înţelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism, un puternic spirit filosofic, demnitate şi noroc. Simbolul Săgetătorului este Arcaşul, reprezentat de figura binecunoscută în mitologie a centaurului, o fiinţă jumătate om, jumătate cal.

Centaurul ilustrează natura duală a nativului din Săgetător: cea animală, instinctuală, dornică de libertate, dar încadrată ritmurilor naturale ale naturii şi partea umană, cea care poartă de fapt emblema zodiei (tipurile elevate sunt cele care definesc sensul spiritual al unei zodii). Nativul Săgetător e un luptător cinstit, care iubeşte sportul şi natura, mărinimos faţă de sine şi faţă de ceilalţi.

Sursă: infoactual.ro

A mai căzut o stea de la Hollywood. Lumea filmului e îngenuncheată de durere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre