Ianis Hagi și Elena au plecat în Scoția, acolo unde tânărul este sub contract, ca fotbalist profesionist, și unde și-au început cu adevărat viața de familie, ca soț și soție. Cei doi savurează momentele petrecute împreună și adoră să descopere locuri și gusturi noi. Mutați în Glasgow, unde vor locui în perioada următoare, ei au descoperit „elixirul tinereții”. E același pe care și Loredana Groza l-a găsit, mai de mult.
Cu numărul 10 pe tricou, ca și tatăl său, pe vremuri, Ianis Hagi joacă mijlocaș în Naționala României. El e însă legitimat și în străinătate, la FC Rangers (Glasgow Rangers), în Scoția, de la care a fost împrumutat, tot ca mijlocaș, o vreme, la Deportivo Alavés, club din prima divizie spaniolă. Acum a revenit la scoțieni și a început antrenamentele, pentru următoarele meciuri. De altfel, chiar la nuntă, spunea că nu știe când va putea pleca în luna de miere, așteptând un răspuns din partea clubului legat de convocare.
Ianis Hagi și Elena au descoperit „elixirul tinereții”
Reveniți în Glasgow, Ianis Hagi și Elena au descoperit un restaurant cochet, nou, unde se servește „elixirul tinereții”. Soția fotbalistului a împărtășit momentul cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale. Ea și Ianis Hagi se răsfață cu edamame, celebra leguminoasă care e considerată de nutriționiști și antrenori un adevărat „elixir al tinereții”.
Boabele de edamame sunt considerate o minune în bucătărie, datorită multiplelor proprietăți nutritive și beneficiilor pe care le aduc sănătății. Chiar dacă numele sună exotic, edamame este, de fapt, soia verde. Păstăile de edamame se pot culege doar câteva zile pe an, înainte ca fructele să se maturizeze.
Pentru a se menține tânără, Loredana Groza a inclus boabele în dieta sa
Loredana Groza, o vedetă care pare că întinerește pe măsură ce înaintează în vârstă, a descoperit edamame cu mult timp în urmă și a inclus boabele de soia verde în meniul ei obișnuit.
Păstăile de edamame sunt fibroase și tari, astfel că ele nu se consumă. Pentru a vă bucura de beneficiile pe care planta le aduce sănătății, păstăile trebuie desfăcute, mâncându-se doar boabele, care sunt fragede în interior, cu un înveliș crocant și gust asemănător celui de nucă.
Pentru a se consuma, păstăile de edamame pot fi fierte sau gătite la abur, în apă sărată. Edamame este o sursă importantă de nutrimente. Boabele conțin proteine, fibre, acizi grași Omega 3 și Omega 6, vitaminele A, C, K și din grupa B-urilor (B1, B2, B3, B5), magneziu, potasiu, zinc, fosfor. În plus, planta e ideală în dietele sportivilor, așa cum arată nutriționiștii. O singură ceașcă de edamame conține 12 grame de proteine. Cât privește aportul caloric, 100 de grame de edamame conțin 121 kilocalorii.
Mai mult, edamame îmbunătățește nivelul insulinei și ține sub control nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, ajută digestia, dar menține și sănătatea plămânilor, conform unor studii recente. Nu în ultimul rând, edamame conțin genisteină, substanță cu rol antiinflamator, care reduce afecțiunile de la nivelul tractului respirator inferior. Vitaminele și mineralele precum fosforul, calciul, fierul, vitamina K, vitamina E, favorizează dezvoltarea sănătoasă a oaselor.
Sursa foto: Instagram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook