Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată ce gesturi neobișnuite va face Gina Pistol la nunta cu Smiley! Va folosi lucruri care nu se găsesc în România

Iată ce gesturi neobișnuite va face Gina Pistol la nunta cu Smiley! Va folosi lucruri care nu se găsesc în România
Frumoasa Gina Pistol e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai frumos eveniment din viață. După cinci luni în care și-a făcut tratament pentru unghii, a venit momentul să aibă manichiura perfectă.

Gina Pistol e în vervă și a plecat în grabă să cumpere un lucru foarte important pentru ea și invitați: niște pastile efervescente, pentru răul de după petrecere. Prezentatoarea le-a spus povestea fanilor săi.

Pastile pentru a doua zi

„Bună dimineața, am plecat de acasă pentru că am programare să-mi fac unghiile. De cinci luni nu le-am dat cu ojă, ci doar cu tratament. Trebuie să mă opresc să mai fac niște cumpărături, doar că nu știu ce mai am de cumpărat. M-am gândit clar, am uitat să notez, și nu mai știu ce.

Dar voi intra în farmacie să cumpăr niște pastile efervescente ca să le iei să nu-ți fie răuț. Bine, răuț o să-ți fie, dar să nu fie răul ala puternic. Și presimt că voi împărți pastilele astea în stânga și în dreapta”, a mărturisit vedeta.

Gina are grijă de picioarele doamnelor invitate la nuntă

Balerini pentru dansatori

Gina s-a gândit la tot confortul invitaților, așa că doamnele care au tocuri și nu mai pot dansa, vor avea posibilitatea să încalțe niște balerini puși la dispoziție de blondă și să continue petrecerea. „Mai sunt niște balerini care vin ambalați într-o cutie elegantă, pe mărimi. Și așezi cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine nu mai poate sta pe tocuri se poate încălța cu ei și continuă petrecerea.

Mi-a zis nașa mea de niște chestii de pe Amazon, niște protecții pentru tocuri, ca să nu-ți distrugi tocurile. Oricum, vă voi pune link-uri să vă faceți o idee, poate urmează să vă căsătoriți și e bine să știți despre aceste lucruri, că eu acum am aflat”, s-a destăinuit blonda lui Smiley.

Protecție pentru tocuri

„M-am simțit foarte slăbită, trebuie să-mi fac vitamine pentru că sâmbătă e o zi lungă”

Pentru că în ultimele zile s-a simțit foarte slăbită, nu a mâncat și a fost extrem de stresată, Gina spune că va merge și la spital pentru a-și face niște vitamine. „Trebuie să-mi fac niște vitamine că mi-a fost cam rău zilele astea. Și pe stres și n-am mâncat mai nimic și m-am simțit foarte slăbită.

Iar sâmbătă va fi o zi lungă, trebuie să-mi fac niște vitamine. Cerceii pentru nuntă îi am, pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de gât, un pandantiv cu un smarald mic, pe un lănțișor din aur, foarte frumos, mă duc să-l iau mâine dimineață. Domnișoarelor de onoare le-am luat ceva fain, dar vă voi arăta după ce le ofer”, a spus Gina Pistol, plină de emoții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre