Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini șoc! Camilla Parker și-a aranjat fața pentru încoronare. Ce operații estetice și-a făcut regina consoartă

Imagini șoc! Camilla Parker și-a aranjat fața pentru încoronare. Ce operații estetice și-a făcut regina consoartă
Presa din Marea Britanie a relatat o schimbare importantă a aspectului fizic al Camillei Parker, care pare că a întinerit brusc.

Potrivit unui apropiat al presei din Familia Regală, Camilla Parker ar fi fost supusă mai multor tratamente cu laser. Acest lucru ar fi fost făcut cu acordul regelui Charles, care și-a dorit ca soția să arate cât mai bine la încoronarea de pe 6 mai.

Camilla Parker a întinerit

Ridurile au fost diminuate simțitor

Viitoarea regină Camilla Parker ar fi făcut mai multe peelinguri estetice, iar ridurile cunoscute sub denumirea de „picioare de corb” ar fi fost diminuate simțitor. De asemenea, ridurile din dreptul buzelor aproape că nu se mai văd deloc. Pe de altă parte, potrivit informațiilor oferite de musicmondial.com, se spune că Regina consoartă ar fi beneficiat și un costisitor tratament ortodontic de aproximativ 11.500 de euro.

Camilla vrea să fie la înălțime la încoronare

Charles, îndrăgostit de părul Camillei

Tot presa britanică spunea cu câțiva ani în urmă că Charles a îndrăgit întotdeauna părul Camillei, gros, dar foarte fin, ceea ce îl face dificil de coafat, lucru evident încă din primele zile în care a apărut în atenția publicului. Când s-au întâlnit prima dată, acesta era adesea creț, neîngrijit și răvășit de vânt din cauza zilelor petrecute în aer liber.

Sursele spun că aceasta își spală părul zilnic și se bazează pe stiliști care au grijă ca podoaba capilară să arate perfect, iar acum aceștia sunt mai grijulii ca niciodată ca Regina consoartă să arate perfect.

Camilla și Andrew Parker au divorțat în 1995

Supărarea Camillei înainte de încoronare

Pe lângă stresul încoronării, Camilla mai are acum o problemă și e extrem de îngrijorată. Fostul său soț, Andrew Parker va participa la încoronarea lui Charles, iar acest lucru nu e deloc pe placul Camillei. Potrivit The Times, acesta e extrem de antipatic, iar comportamentul său față de femei a lăsat întotdeauna de dorit, iar Camillei nu i-a picat bine când a aflat că a primit invitația la încoronare.

Mai mult, se aude că aceasta i-ar fi fost înmânată chiar de Charles, iar acest lucru ridică multe întrebări. De ce să fi făcut un asemenea gest regele, când știe ce părere are Camilla despre fostul partener de viață, iar apariția lui o va face să se simtă inconfortabil?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre