Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă o dată, celebrul Ed Sheeran uimește. S-a dezbrăcat ca să arate cum și-a planificat viața

Încă o dată, celebrul Ed Sheeran uimește. S-a dezbrăcat ca să arate cum și-a planificat viața
Unii oameni reușesc asta: să își planifice viața în cele mai mici detalii și să se țină de plan. Sunt tineri, care abia intrați în viață, știu ce carieră vor, cum va fi nunta lor sau câți copii vor avea.

Acest artist face parte din categorie și e incredibil ce așteaptă să i se întâmple: Ed Sheeran și-a planificat în detaliu viața. Artistul a dezvăluit acum tatuajul pe care îl are pe spate, și unde sunt incluse amprentele piciorușelor fiicei sale Lyra. Totul apare într-un nou videoclip muzical. În timp ce filma clipul pentru noua sa piesă, Overpass Graffiti, Ed Sheeran și-a arătat numeroasele tatuaje de pe corp.

El își folosește trupul pentru a-și fixa reperele pe care le-a planificat să i se întâmple în viață. Pe spate, și-a desenat patru rame de tablou. Una deja conține o imagine cu urmele picioarelor fiicei sale Lyra.  Restul goale fiind, indică planurile sale viitoare legate de viața familială. Mai exact, arată surse apropiate artistului, acesta mai dorește trei copii, scrie Daily Mail.

Una din surse a declarat pentru The Sun: „Noile tatuaje ale lui Ed reprezintă cei patru copii pe care spera să-i aibă. Are urmele lui Lyra într-unul și păstrează celelalte spații pentru încă trei copii pe care îi dorește. Acum trebuie doar să-și convingă soția Cherry să continue în această direcție”.

Ed Sheeran vrea patru copii. Le-a pregătit deja tatuaje

Vorbind la podcastul “Open House Party” vedeta pop a spus:  „Aș fi, evident, foarte recunoscător să mai pot avea alți copii. Cred că fetele sunt cu mult superioare băieților.  Eu însumi, fiind băiat, simt că pot spune asta”.

Vedeta a spus recent pentru The Sun: „Mi-ar plăcea mai mulți copii, mi-ar plăcea, dar totul depinde și de ceea ce vrea Cherry pentru că este corpul ei. Sunt foarte mândru de Cherry ca mamă.  E un om atât de incredibil, sunt pur și simplu uimit”.

El a relatat și despre modul în care paternitatea i-a schimbat viața. „M-a făcut să vreau să mă trezesc dimineața devreme pentru a avea mai mult timp în timpul zilei. Mă trezesc la 5.30 dimineața cu fiica mea și luăm micul dejun… Apoi o duc la sală înainte de a merge la serviciu… Viața mea tocmai s-a schimbat, este mult mai sănătoasă și mai dinamică”, a declarat Ed Sheeran. El a anunțat nașterea primului său copil pe 1 septembrie anul trecut.

Dezvăluind că Cherry a născut cu o săptămână mai devreme, Ed Sheeran a scris: „Alo! Un mesaj scurt de la mine, deoarece am câteva știri personale pe care am vrut să le împărtășesc cu voi. Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe de medici fantastice, Cherry a născut-o pe fiica noastră frumoasă și sănătoasă – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea.  Atât mama, cât și copilul se descurcă extraordinar și suntem foarte fericiți”.

Ed și Cherry s-au căsătorit într-o ceremonie privată în ianuarie 2019.  Ei s-au cunoscut când erau adolescenți, pentru că amândoi au urmat liceul Thomas Mills din Framlingham, Suffolk.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre