Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un bebeluș regal! Regina a dat vestea, cu puțin timp în urmă

Încă un bebeluș regal! Regina a dat vestea, cu puțin timp în urmă
Regina Elisabeta are o mulțime de nepoți și strănepoți și iată că lista se mărește cu încă un bebeluș regal. Chiar suverana a dat vestea, în urmă cu puțin timp.

Regina Elisabeta își mărește familia cu încă un bebeluș regal. Vestea bună a apărut pe contul de Instagram al familiei regale. Despre strănepoții suveranei Rețete și vedete a mai scris, însă acum regina Elisabeta a primit o veste bună, după ce a trecut printr-o perioadă tristă, odată cu plecarea prințului Harry din Marea Britanie, dar și cu decesului soțului ei, prințul Philip. 

Mai exact, este vorba de Prințesa Beatrice (32 de ani), fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. Prințul Andrew este cel mai mic dintre copiii reginei Elisabeta și ai prințului Philip. Prinţesa Beatrice s-a căsătorit în iulie 2020 cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la care au participat regina Elizabeth II şi rude apropiate. Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018.

Încă un bebeluș regal. Prințesa Beatrice este însărcinată 

Prinţesa Beatrice, nepoată a reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, este însărcinată şi va naşte în toamna acestui an. Miercuri a fost anunţat pe pagina de Instagram a familiei regale britanice că „Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an. Regina a fost informată şi ambele familii sunt încântate de veste”, spune anunțul fericit. 

Nu este singurul strănepot pe care regina Elisabeta îl așteaptă anul acesta, căci și Meghan Markle și prințul Harry urmează să aibă o fetiță, care va surioara lui Archie, băiețelul cuplului. Meghan urmează să nască în Montecito, California, iar surse apropiate au declarat recent că ducesa își dorește ca marele eveniment să se petreacă acasă la ea, cu asistența moașelor. 

Foto: Instagram

Theodor Stolojan a spus câte pensii are și cum a făcut avere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre