Simona Ionescu / Redactor Șef

Încercați și voi rutina zilnică a lui Jennifer Aniston. Are 52 de ani și strălucește

Încercați și voi rutina zilnică a lui Jennifer Aniston. Are 52 de ani și strălucește
De la tenul ei strălucitor până la celebra coafură „Rachel” care a cunoscut recent o renaștere - Jennifer Aniston este și va rămâne o icoană a frumuseții. Am aruncat o privire asupra rutinei de frumusețe și wellness a actriței în vârstă de 52 de ani, pentru a debloca secretul aspectului proaspăt de fată din California.

Încercați și voi rutina zilnică a lui Jennifer Aniston. Nu e deloc dificil de urmat. Iar rezultatele sunt garantate. Le puteți vedea zilnic.

Mai întâi pielea. Pielea este ceea ce o face pe Jennifer Aniston să arate atât de proaspătă. Aniston înțelege importanța apei, a protecției solare și a somnului îndestulător pentru o piele sănătoasă și cu aspect tânăr.

Dar produsele de îngrijire de înaltă calitate sunt, de asemenea, importante pentru ei. Una dintre mărcile ei preferate este 111Skin (folosește „Rose Gold Illuminating Eye Mask”). De asemenea, folosește instrumentul „Gold Beauty Bar” al lui Jillian Dempsey, realizat din aur de 24 de carate, care îi masează și îi definește chipul. Un supliment alimentar cu colagen (de la Vital Proteins) face parte, de asemenea, din rutina zilnică pentru a consolida bunăstarea din interior, scrie Vogue.

Aniston se delectează cu tratamente faciale nano-electrice și cu picocurenții pentru a pune celulele pielii într-un mod de „reparare și recuperare”, rezultând o piele mai plină și mai sănătoasă.

De ce o caută Jennifer pe Anastasia Soare

Doi bărbați au fost întotdeauna prezenți în viața profesională a lui Aniston – de la vremea ei ca „Rachel” până astăzi – coaforul ei Chris McMillan și coloristul ei Michael Canalé. McMillan este bărbatul din spatele coafurii de acum 27 de ani și încă îi tunde și îi coafează părul astăzi. Canalé are grijă de culoarea miere-caramel pe faimoasa coamă a actriței, din tinerețe până în prezent.

La fel ca multe vedete de primă ligă, inclusiv Jennifer Lopez, Aniston merge la regina sprâncenelor de la Hollywood, Anastasia Soare, fondatoarea Anastasia Beverly Hills, pentru a-și pune sprâncenele în formă. Într-un interviu acordat revistei britanice Vogue, Soare a comparat efectul tratamentelor sale cu un „mini facelift”.

Încercați și voi rutina zilnică a lui Jennifer Aniston

Femeia din spatele machiajului radiant al lui Aniston este Angela Levin, a cărei marcă este glam natural. Levin lucrează și cu vedete precum Michelle Williams, Reese Witherspoon și Glenn Close. Puteți învăța de pe conturile ei sociale cum să vă machiați la fel de natural.

Pentru a rămâne atât de subțire și tonifiată, Aniston lucrează din greu pe corpul ei. De fapt, îi place foarte mult să facă sport. Ea a spus că se simte „foarte drăguță” după antrenament, „pentru că am avut grijă de corpul meu, sunt plină de fericire și tot corpul meu este bine aprovizionat cu sânge”. Boxul, yoga și antrenamentul de anduranță alternează în planul ei de antrenament. Fiecare sesiune sportivă se încheie cu o vizită la sauna cu infraroșu.

Antrenamentele cu antrenorul ei Leyon Azubuike, fondatorul studioului de box din SUA Gloveworx, încep cu o încălzire yoga de 15 minute și includ totul, de la coarda de sărituri la cricuite de sărituri și o mulțime de antrenamente pentru musculatura abdominală. De fapt, abdomenul ei perfect e rezultatul sesiunilor de multe minute de stat în planșă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre