Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină, momentul adevărului: umblă doar cu bărbați mai tineri și are un motiv întemeiat

Ioana Ginghină, momentul adevărului: umblă doar cu bărbați mai tineri și are un motiv întemeiat
După două căsătorii încheiate cu divorțuri, Ioana Ginghină a învățat că trebui să caute bărbați mai tineri decât ea. Poate așa scapă de ceva ce a bântuit-o toată viața: toți bărbații au vrut să o ia de nevastă.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani. În urma mariajului, cei doi au o fiică, Ruxandra. Cuplul a decis să divorțeze în iulie 2019, dar aceasta nu a fost prima căsătorie încheiată astfel pentru actriță. Ioana Ginghină a mai fost căsătorită înainte de „Papi”, tot cu un coleg de breaslă. La  vârsta de 21 de ani, actrița s-a măritat cu actorul Daniel Tudorică. Relația s-a încheiat în 2004.

„Eu m-am măritat cu toată lumea!”

Ioana Ginghină povestește că după divorțul de Alexandru Papadopol a ajuns la psiholog. Și în acest context și-a dat seama de ce a s-a măritat așa des.

„Tot timpul râd cu prietenele mele despre asta: eu am avut patru relații mari și late și între ele 2 cu acte. Și una s-ar putea și acum să fie cu acte. Când mi-am făcut ședințele la psiholog după al doilea divorț am aflat și de ce m-am măritat așa repede, cu toată lumea. Eu m-am măritat cu toată lumea. Nu cred că am avut vreun iubit care să nu mă ceară de nevastă.

Mă și supărasem la un moment dat. De ce tot vreți să mă vedeți la cratiță? Ce v-am făcut? De ce nu vrea nimeni să mi-o tragă? Toată lumea vrea să mă ia de nevastă? Ce aveți, mă, cu mine? Cumva,  ne vedeam o dată, de două ori, apoi „vai, te-aș face soția mea””, a povestit Ioana Ginghină în podcasyul lui Măruță.

Cum a ajuns Ioana Ginghină să iasă doar cu bărbați mai tineri

Ioana Ginghină mărturisește că a decis în cunoștință de cauză să se vadă doar cu bărbați mai tineri. A și calculat cam care ar trebuie să fie diferența de vârstă, pentur ca lucrurile să fie plăcute.

„După divorț am ieșit (la întâlniri) și toată lumea mă punea la Netflix. Adică în loc să ieșim, să ne distrăm, la un Summerwell, ceva – Netflix. Atunci mi-am și zis că nu o să mai ies cu cineva peste 38 de ani, eu având atunci 41 sau 42. Am făcut așa, un calcul: eu am ieșit cu un domn de 26, era bine, dar era prea tânăr… adică am încercat. Am văzut că pe la 38 se rupe filmul, se retrag la Netflix”, a mai mărturisit vedeta în același podcast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Acasa La Maruta (@acasalamaruta)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre