Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină renunță la haine: „Crizele de vârstă mijlocie se manifestă….” – Imagini needitate

Ioana Ginghină renunță la haine: „Crizele de vârstă mijlocie se manifestă….” – Imagini needitate
Zilele acestea, ca multe alte vedete, Ioana Ginghină a ajuns și ea înrr-o binemeritată vacanță la mare. Vedeta se bronzează și își încântă fanii cu imagini în costume de baie.

De când a plecat la mare, în vacanță, Ioana Ginghină face parada costumelor de baie. Drept e că are și cu ce se lăuda. Vedeta tocmai a postat două imagini în care poartă un costum de baie întreg, cu transparențe.

„Hai că era să uit să postez și ar fi fost păcat de pozele astea să rămână nepostate”, a scris vedeta, duminică, pe Facebook. Dar de când a început vacanța, vedeta a tot postat. Cele mai multe sunt în bikini și toată lumea vede că frumoasa actriță are cu ce se lăuda.

Șljdf

Primăvara aceasta, vedeta care a bifat două căsătorii încheiate cu divorțuri, spunea că a învățat că trebui să caute bărbați mai tineri decât ea. Așa scapă de ceva ce a bântuit-o toată viața: toți bărbații au vrut să o ia de nevastă.

Ioana Ginghină s-a căsătorit prima dată la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică. Relația s-a încheiat în 2004. Apoi, frumoasa brunetă i-a spus „Da” lui Alexandru Papadopol și au fost căsătoriți timp de 12 ani. În urma mariajului, cei doi au o fiică, Ruxandra. Cuplul a decis să divorțeze în iulie 2019. După divorțul de Alexandru Papadopol a ajuns la psiholog. Și în acest context și-a dat seama de ce a s-a măritat așa des.

Ioana Ginghină, într-o relație de doi ani

De ceva timp, vedea ține un blog în care explică multe lucruri interesante despre viața sa. Trecută de 40 de ani, ea a dezvăluit, din vacanță, despre crizele vârstei de mijloc, care ajung să le bântuie inclusiv pe femeie care, ca ea, arată foarte bine. „După ce m-am străduit să mă înțeleg pe la 20 de ani și să mă echilibrez pe la 30 de ani, la 40 iar am avut un hop de trecut în care a trebuit să o iau de la început.

Dar cu toate astea sănătatea mea era execelentă aveam o carieră de succes, destui bani cât să nu mă plâng, un copil și prieteni minunați. Ce să mai, în doi ani am reușit să am și relația perfectă cu iubitul meu, așa că iată-mă în prag de 45 de ani trăind cea mai bună perioadă din viața mea”, a dezvăluit vedeta.

Ce spune actrița despre „criza vârstei de mijloc”

„Pentru că chiar așa este, la 20-30 de ani eram preocupată cu construirea, carierei, familiei, copii, etc, apoi în jur de 40 parcă avem ceva o nemulțumire, ba de una , ba de alta. M-am gândit că va trece, mai ales că și începuseră problemele cu fostul soț. Pe măsură ce am trecut de 40 de ani, mai exact la 42 de ani parcă a început să se facă lumină. Am obținut un nou rol într-un serial, l-am întâlnit pe Cristi, școala de actorie mergea din ce în ce mai bine, așa că a început să vină soarele și pe strada mea.

Și apoi, am mai observat ceva. Neliniștea s-a retras, perfecțiunea pe care o doream în permanență nu mai punea atâta presiune pe mine, ba mai mult, sunt mai relaxata ca niciodată din toate punctele de vedere. Ceea ce am învățat de atunci când eram la granița cu 40 este că crizele de vârstă mijlocie se manifestă în țări și culturi din întreaga lume”, a mai scris actrița Ioana Ginghină ape blogul ei.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre