Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Și-a vândut și ultimul lucru de valoare

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Și-a vândut și ultimul lucru de valoare
Irinel Columbeanu şi-a vândut şi ultimul lucru de valoare, barca de la Snagov. Acesta e ultimul bun valoros pe care îl deține fostul milionar. Columbeanu a rămas deja fără casă și fără Bentley  din cauza datoriilor acumulate.

Fostul nabab care s-a iubit cu minore locuiește în prezent  într-un apartament închiriat în Colentina. Cel care a achiziționat barca ar fi un cunoscut om de afaceri, prieten cu Irinel Columbeanu. Este vorba de Nicușor Stan, un împătimit al bărcilor de lux, notează cancan.ro. El a pus ochii pe ambarcațiunea pe care Columbeanu petrecea foarte mult timp când era vreme bună încă de mult. Conform aceleiași surse, Stan nu s-a tocmit deloc, ci a plătit suma cerută.

Irinel Columbeanu, care, în trecut avea o avere estimată la 60 de milioane de euro, și se îmbrăca numai de la marile case de modă, a ajuns în 10 ani, falit.  El a pierdut vila de lux de la Izvorani, a trebuit să își vândă Bentley-ul, în urma unei manevre financiare neinspirate de anul trecut. Fostul milionar a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro, ajungând să fier executat silit de bancă, după ce nu și-a mai achitat datoriile.

Irinel sărac s-a mutat la bloc

Informațiile despre decăderea lui Irinel Columbeanu sunt șocante. După ce vila i-a fost scoasă la licitație pentru 750.000 de euro, s-a mutat într-un complex rezidenţial, dar banii nu i-au permis să stea foarte mult timp aici.


Poveste de Hollywood. Fostul soț al lui Meg Ryan i-ar putea fi bunic actualei neveste

S-a mai spulberat un mit


„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, declara un vecin de-a lui Columbeanu, conform sursei citate.

Până la urmă fără bani de utilități, a abandonat complexul de lux și s-a mutat într-un apartament din Colentina. Acum conduce o mașină second hand.

Între timp, pe contul său de Instagram, Irinel Columbeanu a postat un video cel puțin ciudat, după cum puteți vedea în cele ce urmează.

 

View this post on Instagram

 

Dacă doriți să vedeți varianta mea finală (1 minut 16 secunde) pe YouTube la https://youtu.be/W4Vu_UY9AoI

A post shared by Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu) on

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre