Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubărețul Bill Gates, bunic pentru a doua oară

Iubărețul Bill Gates, bunic pentru a doua oară
În vârstă de 68 de ani, Bill Gates a știut să se bucure de viață, mai ales după ce a devenit milionar și apoi miliardar. În contextul divorțului său, mai multe povești extraconjugale au ieșit la iveală. În plus, era unul dintre invitații permanenți ai pedofilului Epstein în casa din Manhattan. Erau atât de apropiați încât zburau cu avionul privat al lui Epstein, supranumit „Lolita Express”.

Apropiindu-se de 70 de ani, iubărețul Bill Gates, tocmai a devenit bunic pentru a doua oară. Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Jennifer așteaptă al doilea copil cu soțul său, Nayel Nassar. Întreaga familie este în culmea fericirii: un alt nepot al lui Bill Gates este pe cale să cunoască lumea.

Căsătorit între 1994 și 2021 cu Melinda, Bill Gates are trei copii: două fete, Jennifer Katharine, 28 de ani, și Phoebe Adele, 21 de ani, plus un fiu, Rory, în vârstă de 25 de ani. Fata cea mare s-a așezat la casa ei în anul divorțului părinților.

Bill Gates, bunic pentru a doua oară

Jennifer s-a căsătorit cu Nayel Nassar în 2021, în timp ce era studentă la medicină. Fiica cea mare a fondatorului Microsoft, Bill Gates, și a fostei sale soții, Melinda Gates, Jennifer, și-a anunțat sarcina și este extrem de fericită că va fi mamă a doua oară. Ea și-a prezentat burtica de gravidă într-o fotografie pe Instagram, alături de fiica ei de 1 an.

Fiica cea mare a lui Bill Gates este însărcinată a doua oară (Instagram)

„Leila a fost promovată la statutul de soră mai mare”, a scris Jennifer pe internet, etichetându-și soțul, Nayel Nassar. Melinda, mama sa, a comentat la fotografie: „Nu aș putea fi mai încântată pentru voi, Nayel și Leila! Te iubesc”.

Melinda Gates a fost cea care a cerut divorțul

Melinda și Bill Gates au fost căsătoriți timp de 27 de ani înainte de a se despărți în 2021. Ei au devenit părinți pentru prima dată în 1996, când s-a născut Jennifer. Mai târziu, au avut alți doi copii: Rory, născut în 1999, și Phoebe, născută în 2002.

Deși au renunțat la mariajul lor în secret, cu mai bine de un an înainte să facă publică vestea divorțului, Melinda a declarat recent pentru Times că nu a existat un moment specific care a dus la despărțire, ci pur și simplu relația nu mai era sănătoasă pentru ea.

Bill și Melinda Gates au anunțat că s-au separat la un an după divorț, în 2021 (Instagram)

În momentul în care au anunțat divorțul, Melinda și Bill Gates au cerut publicului să le respecte intimitatea. Deși nu au oferit multe detalii, au asigurat pe toată lumea că își vor continua munca filantropică împreună prin fundația lor, una dintre cele mai importante din lume, care investește anual miliarde de dolari.

Melinda a declarat într-un interviu: „Am crezut întotdeauna în iertare. Am muncit împreună pentru a rezolva acest lucru. Nu a existat un anume eveniment sau un anume moment care a dus la divorț. Pur și simplu am ajuns într-un punct în care am realizat că această relație nu mai era sănătoasă pentru mine. Nu putea să mai am încredere în ce avusesem în trecut”.

Divorțul dintre Bill Gates și Melinda Gates a captat atenția presei nu doar datorită faptului că a fost unul dintre cele mai costisitoare din istorie – se pare că Melinda a primit aproximativ 70 de miliarde de dolari – ci și pentru că a scos la iveală un aranjament conjugal neobișnuit, conform presei americane.

Bill Gates mergea o dată pe an în vacanță cu amanta

Încă de la începutul căsniciei lor, Gates a avut permisiunea Melindei de a merge anual în vacanță cu fosta lui iubită, Ann Winblad. Cei doi s-au cunoscut la o conferință în anii 1980 și au avut o relație romantică, dar și o legătură intelectuală puternică. Winblad, una dintre primele investitoare în Microsoft Corp, avea aceleași teme de interes ca și Bill Gates.

Înainte să apară întâlnirile virtuale, aceștia urmăreau filme împreună de la distanță, sincronizându-și vizionarea și comentând ulterior la telefon. Dincolo de asta, erau pasionați, ambii de diverse teme, inclusiv bioingineria și fizica, pe care le dezbăteau în timpul vacanțelor lor, petrecute, deserori, pe iahturi de lux.

Ann Winblad a fost „amanta oficială” a lui Bill Gates pe toată durata căsniciei cu Melinda. Anual, petreceau o vacanță împreună (Instagram)

După ce relația lor romantică s-a încheiat în 1987, din cauza diferendelor privind căsătoria, Gates și Winblad au rămas prieteni, inclusiv după ce bărbatul a început noua sa relație. Când Gates a decis să se căsătorească cu Melinda, a simțit nevoia să obțină binecuvântarea fostei iubite, pe care a și primit-o.

Vacanțele lui Bill Gates cu amanta sa de cursă lungă aveau loc în această casă de pe plajă (NY POst)

Înaintea căsătoriei, Bill Gates a cerut și obținut permisiunea Melindei pentru a se vedea în continuare cu fosta sa iubită, în cadrul unor vacanțe anuale, în care miliardarul „evada” fără familie. Vacanțele anuale ale lui Gates și Winblad se petreceau, de obicei, la o vilă pe plajă în Outer Banks, Carolina de Nord. Gates, cât și Winblad vedeau aceste vacanțe nu ca pe o escapadă romantică, ci ca pe o reconectare intelectuală.

Deși Melinda a acceptat escapadele anuale ale soțului ei, nu se știe dacă acestea au contribuit la destrămarea mariajului. În cererea de divorț, Melinda a descris căsnicia cu Gates ca fiind „distrusă iremediabil”, fără a oferi mai multe detalii. Ulterior, Melinda Gates a dezvăluit că legătura apropiată a soțului ei cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein.

Noua iubită a bunicului Bill Gates

În anul 2022, s-a aflat și de noua relație a miliardarului. Bill Gates iubea și a vrut să știe toată lumea. De aceea s-a afișat cu femeia la finala Australian Open, desfășurată la finalul lui 2022. Au fost fotografiați și de atunci au fost nedespărțiți.

Paula Hurd este numele actualei partenere de viață a miliardarului Bill Gates  și este văduvă. Are și ea doi copii din căsătoria anterioară.

Bill Gates și Paula Hurd în 2022
Bill Gates și Paula Hurd

 

Fiul lui Bill Gates tatonează politica

În martie 2023, Jennifer i-a făcut bunici pe părinții ei, Bill și Melinda Gates, pentru prima dată. Jennifer, care s-a căsătorit cu Nayel Nassar în 2021, a fost studentă la medicină și a absolvit în mai.

Jennifer Gates s-a căsătorit din studenție cu soțul ei, Nayel Nassar (Instagram)

Phoebe, sora lui Jennifer, și-a obținut diploma în biologie umană la Universitatea Stanford, terminând studiile recent. În ceea ce-l privește pe fratele lor, Rory, el a participat luna trecută la o cină de stat la Casa Albă împreună cu mama sa, dar a rămas în mare parte în afara atenției publice, momentan.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre