Iubitul Oanei Matache suferă de „anxietuță de zbor”. Iată cum îl consolează sora Deliei

Iubitul Oanei Matache suferă de „anxietuță de zbor”. Iată cum îl consolează sora Deliei
Oana Matache și Radu Siffredi își văd de dragostea lor și sunt mai bine ca niciodată, indiferent ce spun unii și alții.

Recent, îndrăgostiții au plecat la Timișoara cu avionul, la o galerie de artă, însă rockerul a cam tremurat de frică.

Face pe durul, dar iubitul Oanei Matache se teme de călătoria cu avionul, suferind de „anxietuță de zbor”, așa cum a mărturisit artista. Sora Deliei a postat totul pe contul de socializare, unde se vede cu ochiul liber cât de speriat e Radu Siffredi.

Radu pare un tip foarte sensibil

Oana nu și-a lăsat iubitul la greu, l-a luat de mână, demonstrând tuturor că e lângă el în orice moment al vieții. Pe de altă parte, ea a ținut să le arate tuturor și noul model de manichiură ales, pentru care a optat și iubitul.

Oana lansează alături de delia melodia Gimmy, „o demență”

Oana Matache și Delia au lucrat de zor și pentru o melodie pe care urmează să o lanseze curând, în videoclipul căreia apare și Antonia. Fetele au dat primele imagini de la filmări pe contul de socializare, când au apărut într-o benzinărie.

„Se numește Gimmy.

Oana Matache se bucură ca un copil de melodia pe care o va lansa alături de Delia

Am primit astăzi un export la el, încă nu e finalizat complet, dar este ceva… o demență absolută. Apare și Antonia, dar nu cântă în această piesă, este doar special guest (n.r invitat special). Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”, a mărturisit Delia pentru un post de radio.

Imagini de la filmările pentru videoclipul melodiei „Gimmy”

Delia nu s-a băgat în divorțul Oanei

Dacă mama fetelor a fost cea care a încercat cât a putut să o aducă pe Oana pe drumul cel bun, Delia a preferat să-și vadă de viața ei și să-și susțină sora. „Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel.

Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, a spus artista în urmă cu ceva timp.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre