Simona Ionescu / Redactor Șef

Jeff Bezos nu mai are pe ce să dea banii. Care este ultima achiziție în valoare de 500 milioane de dolari

Jeff Bezos nu mai are pe ce să dea banii. Care este ultima achiziție în valoare de 500 milioane de dolari
Jeff Bezos pare că nu mai are pe ce să dea banii, căci s-a apucat de tot felul de investiții personale. Ultima achiziție îl costă 500 de milioane de dolari.

Atunci când ești cel mai bogat om din lume, se poate să ajungi să te plafonezi puțin. La un moment dat, parcă nici număratul banilor nu-ți mai face plăcere, nu de alta dar sunt prea mulți și te plictisești. Astfel că începi să-i cheltui frenetic, doar doar te alegi cu o bucățică de entuziasm de moment. 

Jeff Bezos este în acest moment cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Forbes la peste 180 de miliarde de dolari. A fost depășit pentru scurt timp de către Elon Musk, însă și-a reluat repede locul fruntaș. Pentru că probabil nu mai are pe ce să dea banii, Jeff Bezos va face o achiziție de 500 de milioane de dolari. 

Jeff Bezos își cheltuie banii pe un iacht de 500.000 de dolari 

Conform presei Internaționale Bezos, în vârstă de 57 de ani, plănuiește să achiziționeze un iacht în valoare de 500.000 de dolari. Acesta este lung de 127 de metri, are mai multe punți și trei catarge enorme, potrivit Bloomberg. De asemenea, are un „iaht de sprijin” cu heliport.

Nava, cunoscută doar sub numele de Proiectul 271, ar fi costat aproximativ 500 de milioane de dolari. Producătorul său este o firmă olandeză numit Oceanco. Potrivit aceleiași surse, barca va fi mutată într-un nou șantier naval pentru finalizare în iunie. Detalii suplimentare despre iaht nu au fost raportate.

În februarie, Bezos a anunțat că renunță la rolul său de CEO Amazon și va trece la noua poziție de președinte executiv în al treilea trimestru al anului 2021. El va fi înlocuit de Andy Jassy, ​​actualul CEO Amazon Web Servicii. Acest lucru l-ar putea degrava de sarcinile multiple, astfel că timpul îi va permite să se bucure de noua sa achiziție. 

Foto: Facebook

Fiica lui Marcel Pavel s-a transformat în prințesă. Iată cum arată Iuvenalia la 7 ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre