Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Aniston are un dressing cât un butique de haine. Imagini din casa ei din Bel-Air

Jennifer Aniston are un dressing cât un butique de haine. Imagini din casa ei din Bel-Air
Jennifer Aniston își conduce fanii prin conacul ei de 21 de milioane de dolari din Los Angeles. E o vizită virtuală, în care vedeta a decis să le arate „piesa de rezistență” a imobilului, care e cât un magazin.

Jennifer Aniston le-a oferit fanilor o privire asupra dressing-ului ei din interiorul conacului ei de 21 de milioane de dolari din Bel-Air, California, miercuri, cu o nouă postare pe Instagram. Locul în care vedeta își ține hainele, pantofii, poșetele și alte accesorii de modă este de dimensiunea unui magazin de îmbrăcăminte de tip boutique, cu rânduri peste rânduri și culoare de haine agățate frumos și organizate după culoare și stil.

Jennifer Aniston
O armată de asistenți o ajută pe Jennifer Aniston să se pregătească de eveniment (Sursa foto: Instagram)

Numai holul dressing-ului este suficient de mare pentru a se potrivi echipei sale de cel puțin cinci asistenți de lucru, ca spațiu liber, scrie Daily Mail. Plimbarea prin dressing a reușit, de asemenea, să arate că Jennifer Aniston găzduiește echipamente comerciale de iluminat, o zonă de masă de toaletă în stil hollywoodian, cu o oglindă înconjurată de becuri, un scaun confortabil și un perete întreg de rafturi pentru pantofi. Podelele din lemn de culoare închisă sunt acoperite de separatoare moderne de dulap din lemn deschis la culoare cu accente negre.

Jennifer Aniston are un dressing cât un butique

Dressing-ul cât un boutique de îmbrăcăminte este doar o parte din conacul lui Jennifer Aniston din Bel-Air, pe care vedeta a plătit 21 de milioane de dolari și pe care îl împarte cu cei trei câini ai săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aniston deține casa cu ferestre care se deschid spre un peisaj fabulos încă din 2011. Vedeta ține mult la intimitatea ei, astfel că imaginile oferite săptămâna ceasta reprezintă o adevărată raritate. Doar ocazional aceasta a mai „scăpat” pe rețelele sociale frânturi din spațiile sale de locuit, motiv pentru care fanii au fost încântați să arunce o privire din interior asupra zonei sale private de dressing.

Cum se pregătește o divă pentru un eveniment de gală

Fotografiile pe care Jennifer le-a postat pe Instagram de la intrarea ei uriașă în timp ce se pregătea să participe la People’s Choice Awards ilustrează nebunia care are loc atunci când o divă se pregătește pentru o noapte mare în fața camerelor de televiziune naționale.

Jennifer Aniston
Noua coafură a lui Jennifer Aniston e un remake după freză ei „Rachel” din timpul serialului Friends (Sursa foto: Instagram)

Doi asistenți au ajutat-o să își pună o pereche de pantofi negri cu barete pentru a merge cu „little black dress” (LBD – mica rochie neagră) pe care unul dintre fanii ei a descris-o ca fiind o „rochie Gucci din epoca Tom Ford”. Un make-up artist îi aplică machiajul, iar un hair stylist îi aranjează părul.

Fosta vedetă din seria de succes The Friends mai marcat încă o noutate cu această ocazie. Ea și-a prezentat noua coafură, cu părul mai scurt, la Globurile de Aur pe 7 ianuarie 2024; unii spunând că noua tunsoare a canalizat fosta tunsoare bob „Rachel”, care a fost creată în anii ’90 pentru sitcom-ul menționat. Cu toate acestea, noua tunsoare vine cu puțin mai lung și mai sofisticat – o actualizare pentru 2024.

Premiată la People’s Choice Awards

People’s Choice Awards a avut loc pe 18 februarie 2024, la Barker Hangar din Santa Monica, California. Găzduit de actorul Simu Liu, spectacolul a fost transmis în direct simultan pe NBC, E! și pe Peacock.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

La spectacol, Aniston a câștigat premiul People’s Drama TV Star”pentru munca ei de actorie în seria The Morning Show. Premiul i-a fost înmânat de colegul actor din serial, Jon Hamm. Jennifer a fost, de asemenea, prezentatoare, oferindu-i prietenului ei de lungă durată și co-starului de film, Adam Sandler, premiul People’s Icon.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre