Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez a sărbătorit împlinirea a 54 de ani în lenjerie intimă. „Hei, Jen, te iubesc de când aveam 7 ani!”

Jennifer Lopez a sărbătorit împlinirea a 54 de ani în lenjerie intimă. „Hei, Jen, te iubesc de când aveam 7 ani!”
Jennifer Lopez strălucește mai mult ca niciodată, iar fanii au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată artista la 54 de ani.

Regina divertismentului apare stând în picioare în fața unui raft de haine în timp ce se află în lenjerie intimă și le poate da orice lecții domnișoarelor.

„Pregătindu-mă să sărbătoresc”

O fotografie sexy, dar șic, o arată pe Jennifer într-un sutien alb din dantelă și o rochie din mătase imprimată. „Pregătindu-mă să sărbătoresc”, a scris artista în comentariu. Fotografia a atras atenția fanilor care au felicitat-o pentru felul cum arată. „Jennifer, arăți absolut incredibil”, „54, nu ai arătat niciodată mai bine”, „Hei, Jen, am 14 ani și te iubesc de când aveam 7 ani”,

„Aș vrea să îți mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase pe care le-am învățat de la tine. Literalmente, ești un înger & bunătatea ta este ceea ce mă încântă cel mai mult… Dumnezeu să îți binecuvânteze foarte mult viața, să fie o dată plină de lumină pentru mulți, mulți ani”, au fost câteva dintre comentariile celor care o iubesc.

Reprezentanții mărcii de lenjerie pe care Jennifer a purtat-o în fotografie, Intimissimi, unde actrița este ambasador a avut, de asemenea, ceva de spus: „Frumusețe orbitoare”.

Jennifer Lopez și Ben au sărbătorit și primul an de căsnicie

Pe 17 iulie, Jennifer și Ben Affleck au marcat prima aniversare de când au devenit soț și soție. De la idila lor de la începutul anilor 2000 la povestea de dragoste reînviată, Jennifer și Ben au arătat că, uneori, dragostea își găsește drumul înapoi, mai puternică decât oricând.

Vedetele și-au marcat aniversarea cu un prânz special în familie, la celebrul Beverly Hills Hotel. Copiii lor li s-au alăturat pentru o excursie plăcută într-un jeep clasic Ford Bronco Seafoam. Cuplul a continuat apoi să sărbătorească la emblematicul Giorgio Baldi din Santa Monica.

S-a mutat în casă nouă, în valoare de 60 milioane de dolari

Jennifer a împlinit 54 de ani și a fost așteptată să sărbătorească alături de familie și prietenii, inclusiv de gemenii de 15 ani, Maximilian și Emme. A fost prima zi de naștere a vedetei de când s-a mutat în noua casă de 60 de milioane de dolari împreună cu soțul ei, Ben Affleck.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre