Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și-a asumat relația cu Ben Affleck. A postat prima fotografie împreună

Jennifer Lopez și-a asumat relația cu Ben Affleck. A postat prima fotografie împreună
În vacanță, împreună cu iubitul său Ben Affleck, Jennifer Lopez a arătat negru pe alb cât de serioasă e relația.

Nu îi pasă de gura lumii, pentru că știe ce face. Jennifer Lopez e îndrăgostită și vrea să afle toată lumea.

Jennifer Lopez și-a asumat relația cu Ben Affleck. A postat prima fotografie împreună

Frumoasa Jennifer Lopez e mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său, Ben Affleck. Și pentru a demonstra tuturor că el e alesul, vedeta a postat și prima fotografie împreună pe pagina sa de socializare.

Cei doi apar sărutându-se, iar sute de mii de internauți au reacționat imediat. Jennifer este îmbrăcată într-un costum de baie care-i scoate în evidență formele apetisante. Vedeta arată atât de bine încât pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

De ce s-au despărțit în trecut Jennifer și Ben

Acum 17 ani, cei doi s-au despărțit cu doar o zi înainte de nunta pe care o programaseră. Și asta nu că nu s-ar fi iubit. Cei doi au fost de acord să semneze un contract prenupțial, dar la un moment dat lui Ben nu i-a mai plăcut una dintre clauze. Acolo scria clar că, dacă o va înșela, e obligat să îi lase jumătate din avere. Și brusc, s-a speriat.

După despărțire, Jennifer a suferit enorm. „Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva cumplit pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică.

Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe“, a declarat artista cu ani în urmă. Acum însă, cei doi s-au regăsit și se pare că nu au pierdut niciodată iubirea care i-a legat.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre