Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Au fost surprinși la întoarcerea dintr-o vacanță romantică

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună. Au fost surprinși la întoarcerea dintr-o vacanță romantică
Cuplul Jennifer Lopez – Ben Affleck a fost văzut într-un SUV, după ce au aterizat, cu un avion privat, în Los Angeles după călătorie. Totul pare clar în ceea ce privește reluarea idilei întreruptă în 2004.

 Zvonurile despre o posibilă împăcare între JLo și Ben Affleck, cândva logodiți (2002) și la un pas de căsătorie (2004) au apărut la sfârșitul lunii aprilie. Actorul a fost surprins de paparazzi când era luat de la un hotel din Los Angeles de mașina lui Jennifer și dus la vila acesteia.

Ce nu s-a știut la acel moment este faptul că ambii participau la pregătirea și filmările unui eveniment caritabil ce urma să aibă loc pe 2 mai. Scopul evenimentului era să strângă fonduri, cu ajutorul unor mari vedete. Bani pentru cumpărarea de vaccinuri destinate unor populații defavorizate.

Atât Jennifer Lopez, cât și Ben Affleck au participat la concertul respectiv, unde s-au strâns 300.000 de euro.

După aceea, cei doi au plecat într-o mini vacanță într-o stațiune de schi de lux din Montana. Jurnaliștii de la Daily Mail au aflat amănunte și i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți, sâmbătă, la întoarcerea pe un aeroport din Los Angles. Fotografiile făcute de ei nu lasă loc de prea multe interpretări.

În imaginile exclusive, obținute de DailyMail.com, Ben, în vârstă de 48 de ani, și Jennifer, în vârstă de 51 de ani, păreau relaxați unul lângă celălalt, în timp ce stăteau într-o mașină SUV. La fel de apropiați arătau și atunci când, după ce au coborât din avionul privat, și-au aranjat bagajele în mașină.

Vacanță romantică într-un loc superb

Se spune că actorul deține o cabană de schi la Clubul Yellowstone din Big Sky, Montana, o stațiune de lux frecventată de bogații lumii, inclusiv de marile vedete.

Surse confidențiale au declarat pentru publicația E!, citată de Daily Mail, că perechea a petrecut „aproximativ o săptămână” împreună la club și „au fost singuri” în timpul șederii lor.

Tot o sursă a susținut pentru People că „Jennifer a petrecut câteva zile cu Ben în afara orașului. Au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită”.

Presa americană și engleză îi numesc din nou cuplul „Bennifer”, exact ca în anii 2002-2004, când erau gata-gata să se căsătorească.

Mihaela Rădulescu, nostalgică la adresa Regelui Mihai. Cu ce se mândrește prezentatoarea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre