Simona Ionescu / Redactor Șef

Julia Roberts trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood

Julia Roberts trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood
Sunt de 22 de ani împreună și continuă să numere. Fiecare spune despre celălalt că e persoana perfectă din viața sa. Declarațiile lor de dragoste publice sunt sincere și emoționante.

Dacă s-ar face un top al celor mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood, actrița Julia Roberts și soțul ei, Danny Moder, director de imagine, ar câștiga detașat competiția.

Săptămâna aceasta cei doi aniversează 22 de ani împreună, iar starul de cinema a distribuit pe rețelele sociale o fotografie cu ei doi sărutându-se pasional. „🤵‍♂️ 👰‍♀️ 💃🏼 🕺🏽 🥳 🇺🇸 DOUĂZECI ȘI DOI DE ANI. ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️”, a scris ea în descrierea postării.

Julia Roberts și soțul ei aniversează, săptămâna aceasta, 22 de ani de căsătorie (Instagram)

În timp ce soția sa acumulează roluri celebre și premii, Danny Moder, care era doar cameraman când s-au cunoscut, a avansat și el în carieră și este acum este director de imagine. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 2002 și au împreună trei copii: gemenii în vârstă de 19 ani, Hazel și Phinnaeus, și Henry, în vârstă de 17 ani.

Aceasta nu este prima dată când Roberts împărtășește o poză în care cei doi se sărută. Anul trecut, ea a postat o altă poză similară. „💥 21 💥 #dragosteadevărată #deacumînainte”, a scris ea ca subtitlu. La fel a făcut la fiecare aniversare. Dar și cu alte ocazii. Vedeta de la Hollywood pur și simplu nu se poate abține să își manifeste public iubirea față de soțul ei.

Actrița Julia Roberts și soțul ei, Danny Moder, director de imagine, își fac deseori declarații de dragoste publice (Instagram)

Iar el face la fel. Distribuie imagini pline de afecțiunea cu „jumătatea” lui și cu copiii lor.

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood

Julia Roberts și soțul ei, Daniel Moder, au o relație care a captivat imaginația multor oameni datorită poveștii lor de dragoste sincere și stabile. Cei doi s-au întâlnit în anul 2000, pe platourile de filmare ale peliculei „The Mexican”, unde Daniel lucra ca și cameraman. Chiar dacă amândoi erau implicați în alte relații la acea vreme, chimia dintre ei a fost din start evidentă. În acea perioadă, Moder era căsătorit cu make-up artista Vera Steimberg, iar Roberts avea o relație cu Benjamin Bratt.

Când s-au cunoscut, Julia Roberts și Danny Moder erau, amândoi, implicați în alte relații (Instagram)

După o scurtă perioadă de timp, pentru că nu puteau sta deoparte unul de altul, Julia și Daniel au pus capăt relațiilor în care se aflau și au început să iasă împreună. Legătura a devenit tot mai solidă, iar de Ziua Americii în anul 2002, au făcut pasul următor și s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, departe de lumina reflectoarelor.

Un aspect notabil al relației lor este angajamentul față de familie. Cuplul are trei copii împreună: gemenii Hazel și Phinnaeus, născuți în 2004, și fiul Henry, născut în 2007. Julia și Daniel au fost mereu discreți în ceea ce privește viața lor personală, evitând expunerea excesivă în media și concentrându-se pe a fi părinți devotați și parteneri loiali unul față de celălalt.

Julia Roberts: „Totul începe cu Danny Moder”

Starul de la Hollywood a ținut în mare parte viața lor de familie departe de reflectoare, dar, ocazional, a vorbit despre viața sa de cuplu. Ea și-a lăudat soțul, într-un interviu din decembrie 2023 pentru „Today show”.

Julia Roberts și Danny Moder
Julia Roberts și Danny Moder au împreună trei copii (Instagram)

„Totul începe cu Danny Moder, știi?, i-a spus ea lui Hoda Kotb. El este cu adevărat ancora noastră și omul nostru. Și, în cel mai frumos mod, (el este) căpitanul navei noastre. Cu adevărat”.

Julia Roberts și Danny Moder
Danny Moder distribuie deseori imagini cu soția și copii săi, pe rețelele sociale (Instagram)

Un an mai devreme, într-un interviu pentru CBS Sunday Morning, Julia Roberts a povestit că a păstrat prima scrisoare de dragoste pe care i-a scris-o Moder și că așteaptă cu nerăbdare să o arate într-o zi fiicei lor, Hazel.

În semn de iubire, în același an, la premiera mondială a filmului „Ticket to paradise”, în Londra, Julia Roberts a purtat o rochie personalizată Alexander McQueen brodată cu inițialele ei și ale lui Moder, anul în care s-au căsătorit și datele de naștere ale copiilor lor.

Prietenă cu Taylor Swift

Roberts a fost în atenția presei săptămâna aceasta când a fost filmată mângâind pieptul lui Travis Kelce într-un cort VIP la concertul turneului Eras al prietenei sale Taylor Swift, în Dublin, duminică.

Comportamentul ei a fost criticat online de fanii cântăreței care au criticat-o pe actriță pentru că s-ar fi manifestat prea intim față de iubitul prietenei sale. Dar Kelce, în vârstă de 34 de ani, a avut doar lucruri frumoase de spus despre interacțiunea lor în podcastul său. „Am întâlnit-o pe Julia Roberts în Irlanda, în Dublin, a spus sportivul în podcastul „New Heights” miercuri. A fost destul de tare”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre