Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalistul Christian Sabbagh, cu soția de mână și la tribunal și la restaurant. Mai vor să facă un copil

Jurnalistul Christian Sabbagh, cu soția de mână și la tribunal și la restaurant. Mai vor să facă un copil
După ce s-au certat și soția a făcut plângere la Poliție, ba a cerut și ordin de protecție în instanță împotriva jurnalistului Christian Sabbagh, lucrurile au revenit la normal.

Ce-a fost greu a trecut. Christian Sabbagh și soția s-au împăcat. Cei doi au fost la Judecătorie și au rezolvat toate lucrurile.

Jurnalistul Christian Sabbagh, cu soția de mână și la tribunal și la restaurant. Mai vor să facă un copil

S-au certat, doamna s-a supărat, a chemat Poliția și a cerut ordin de protecție împotriva lui Christian Sabbagh. Asta s-a întâmplat zilele trecute între renumitul jurnalist și jumătatea sa. Mărul discordiei au fost niște mesaje pe care acesta le-a primit pe rețelele de socializare de la niște admiratoare, care au deranjat-o grav pe doamnă.

Cearta s-a pornit, dar iată că azi s-au schimbat lucrurile. Christian Sabbagh și Iulia au fost împreună la Judecătorie, ca să rezolve situația. Cei doi au ieșit cu zâmbetul pe buze, pentru că totul e bine când se termină cu bine. Surprinzător este însă faptul că doamna Sabbagh a afirmat că ea nu a cerut niciodată acest ordin de protecție, pentru că nu a fost agresată fizic sau verbal, numai că portalul instanțelor de judecată au contrazis-o. Dar, încurcate sunt căile dragostei…

Cei doi au sărbătorit la restaurant

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, cei doi au plecat mână în mână și plini de gânduri bune să sărbătorească împăcarea la restaurant.

„Mergem și la restaurant să sărbătorim succesul… Nici ea, nici eu nu ne-am dorit așa ceva, nu am crezut că vom ajunge într-o asemenea situație. Soția mea a explicat că nicio secundă nu a cerut vreun ordin de protecție împotriva mea”, a spus Christian Sabbagh pentru Libertatea.

„Mă bucur de vedetism”

Surpriza surprizelor abia acum vine. Iulia Sabbagh a aruncat bomba atunci când a anunțat că e posibil ca în curând să mai facă un copil.

„Mă bucur de vedetism, nu credeam că ajung aici. Sunt foarte bine, nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel. Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată…”, a mai declarat Iulia Sabbagh.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre