Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin și Hailey Bieber sunt maeștri ai excursiilor pe patru roți. Au lansat o modă care să vă inspire

Justin și Hailey Bieber sunt maeștri ai excursiilor pe patru roți. Au lansat o modă care să vă inspire
Excursiile cu mașina au fost populare în această vară, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, și au avut marele avantaj de a oferi intimitate și distanțare socială, încă necesare. vedetele internaționale nu au stat deoparte de ele. De la unele putem învăța cum să ne îmbrăcăm.

În mod clar, Justin și Hailey Bieber sunt maeștri ai excursiilor pe patru roți. Cei doi soți Bieber sunt adepții acestui stil. Iar drept dovadă Justin și Hailey Bieber au încărcat săptămâna aceasta pe Instagram imaginile cool ale unei excursii recente pe care au făcut-o împreună. Iar fotografiile lor demonstrează că au fost extrem de confortabili și foarte casual, scrie Vogue.

Bieberii au lansat o modă a unor astfel de excursii. Și nu doar asupra călătoriei în sine, ci și în legătură cu hainele care e indicat să le poarte cineva care se lansează, asemeni lor, într-o aventură pe patru roți.

Justin și Hailey Bieber sunt maeștri ai excursiilor pe patru roți

În câteva imagini, Justin poartă o cămașă mare de flanelă cu pantaloni scurți Drew House, adidași albi, un colier Omnis Studio și o șapcă de baseball. Hailey poartă un tricou Country 108 supradimensionat (purtat ca o rochie), asociat cu cizme din piele Bottega Veneta, o pălărie și o geantă mică de umăr.

Sunt două ținute extrem de confortabile. Ai putea sta în ele într-o mașină ore în șir. Apoi, arăți imediat fresh și pregătit pentru fotografiile de Instagram. Căci, știu foarte bine și Justin și Hailey Bieber, orice excursie trebuie „documentată” atent pe rețelele sociale.

În altă postare pe Instagram, Justin este văzut, de asemenea, odihnindu-se într-un hanorac mare și confortabil Drew House. În același timp, Hailey poartă un costum de baie clasic, negru.

Duo-ul a ambalat în mod clar toate elementele esențiale de vară și s-a gândit la piese ușor de purtat, dar perfecte pentru a fi totuși foarte cool. Vara trecută, perechea a călătorit de la L.A. în Utah, într-o atmosferă similară cu cea de anul acesta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre