Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Winslet, actrița din Titanic: „Nu eram pregătită să fiu faimoasă”. Ce povestește că a pățit

Kate Winslet, actrița din Titanic: „Nu eram pregătită să fiu faimoasă”. Ce povestește că a pățit
Kate Winslet spune că s-a simțit agresată de mass-media după rolul ei de Rose în Titanic. Celebrul film a propulsat-o pe ea și pe colegul ei, Leonardo DiCaprio, la nivelul de star.

Kate Winslet s-a simțit agresată de mass-media după lansara Titanic. La vârsta de 21 de ani, actrița a devenit faimoasă după ce a jucat-o pe Rose Dewitt Bukater în blockbusterul „Titanic” al lui James Cameron din 1997. Se pare că faima a venit cu un preț.

„Am intrat imediat în modul de auto-protecție după ce a ieșit filmul Titanic. Am fost supusă unui carusel emoțional. Am fost criticată foarte mult, iar presa britanică a fost destul de dură cu mine. M-am simțit agresată la un moment dat, să spun sincer. Îmi amintesc că m-am gândit: Acest lucru este oribil și sper că va trece. A trecut cu siguranță, dar m-a făcut să-mi dau seama că, dacă asta însemna să fii faimos, nu eram pregătită să fiu o celebritate. Cu siguranță nu”, a declarat  Kate Winslet.

Kate Winslet, cea mai bună actriță 

Kate Winslet a primit o nominalizare la Oscar pentru titlul de „Cea mai bună actriță”, dar a pierdut în fața lui Helen Hunt. În loc să urmărească să joace în mai multe blockbusters de la Hollywood, actrița a decis să-și perfecționeze meseria și să ia în schimb producții independente.

În anul 2009, a câștigat un Oscar pentru „Cea mai bună actriță”, de data aceasta pentru filmul „Cititorul”.

„Încă învățam cum să joc. Am simțit că nu sunt pregătită să am o mulțime de roluri așa de mari la Hollywood. Nu am vrut să fac greșeli. Am vrut să fiu aici pe termen lung. Am încercat strategic să găsesc lucruri mici, astfel încât să pot înțelege mai bine ce am de făcut și să mențin un anumit grad de intimitate și demnitate”, a povestit actrița.

Kate Winslet în rolul de mămică

La 25 de ani, Winslet a avut primul copil, o fiică pe nume Mia Honey Threapleton. Actrița a mărturisit că maternitatea a ajutat-o ​​să ia mai puțin în seama comentariile făcute de presă: „Toate aceste lucruri s-au evaporat puțin”.

Kate Winslet s-a reunit cu James Cameron. De data aceasta, pentru continuarea filmului „Avatar”, care se află în prezent în post-producție. Se așteaptă ca filmul să aibă premiera cândva în anul 2022. Anterior, a lucrat din nou cu co-starul ei din „Titanic”, Leonardo DiCaprio, în filmul „Revolutionary Road” din 2008. Anul acesta, Winslet este considerată o concurentă la Oscar pentru rolul ei principal în „Ammonite”.

Povestea „Văduvei negre”. Cum a ordonat asasinarea ultimului Gucci care a condus celebrul brand

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre