Simona Ionescu / Redactor Șef

L-a testat 18 ani, acum a luat decizia. Ce-a făcut Miki de la Kpital

L-a testat 18 ani, acum a luat decizia. Ce-a făcut Miki de la Kpital
Nimeni nu s-ar mai fi așteptat ca după 18 ani Miki de la Kpital să ia o asemenea hotărâre. Și totuși, s-a întâmplat.

Până acum nu s-a gândit la asta, dar a hotărât să facă și acest pas. Ce s-a întâmplat cu Miki de la Kpital.

L-a testat 18 ani, acum a luat decizia. Ce-a făcut Miki de la Kpital

Cu 20 de ani în urmă rupea topurile, iar de 18 ani trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan. Cei doi au spus că a venit momentul să devină oficial soț și soție, după ce anul trecut au făcut logodna, pentru a fi nașii unor prieteni buni. Miki și Răzvan au spus așadar da în fața ofițerului Stării Civile, dar au ales ca evenimentul să fie departe de ochii oricărui curios. Căsătoria civilă a avut loc în comuna Crevedia, unde cei doi au o locuință.

“Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!”.

Blonda nu vrut să poarte o rochie de mireasă, ci ales o ținută roz, vaporoasă, iar mirele a ales un costum de culoare maro-muștar, pe care l-a asortat cu o cravată cu buline. ”Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!”, a declarat aceasta, fericită.

Marele regret al artistei este că nu are copii

Cei doi sunt extrem de fericiți, dar anul trecut, Miki a devenit nostalgică la gândul că nu au copii. „Ne-am dorit copii, dar Dumnezeu văd că a decis să nu avem. În viața asta nu avem copii, dar poate vom avea în altă viață, dacă ne vom reîntâlni. Deocamdată, avem animăluțe și sunt ca niște copii.

Doar că nu vorbesc, dar sunt cam la fel. Toate animăluțele mele, patru câini, sunt de pe stradă. Le-am adoptat, le-am găsit, ba abandonate, ba lovite de mașină. Toți cățeii mei sunt maidanezi și mai am o pisică birmaneză, pe care am primit-o de la Mirela Vescan, acum 14 ani. Am mai avut încă șase câini pe care i-am dat spre adopție. Și tot felul de alte animăluțe pe care le am prin curte: guguștiuci, șoareci de câmp, șerpi, de toți avem grijă.”, a mărturisit vedeta pentru playtech.ro.

Sursă foto: impact.ro,

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre