Simona Ionescu / Redactor Șef

Legătura neștiută dintre Naomi Campbell și Lewis Hamilton. Ce mesaj i-a transmis supermodelul pilotului de Formula 1

Legătura neștiută dintre Naomi Campbell și Lewis Hamilton. Ce mesaj i-a transmis supermodelul pilotului de Formula 1
Celebrul model Naomi Campbell și pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton au o legătură de care puțini știu, care se întinde pe câțiva ani buni. Recent, modelul i-a transmis un mesaj emoționat lui Hamilton, în baza relației pe care cei doi au dezvoltat-o.

Naomi Campbell, acum în vârstă de 50 de ani, a fost surprinsă de multe ori în trecut în compania faimosului pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, în vârstă de 36 de ani. Ba chiar s-a speculat că cei doi ar avea o relație, în ciuda diferenței de vârstă de aproape 16 ani care îi desparte. 

Lewis Hamilton și Madalina Ghenea, în 2015 / Sursa foto: Facebook

Presupusa relație dintre supermodel și faimosul pilot ar fi deranjat-o la un moment dat și pe Mădălina Ghenea. Aceasta  flirtase cu Hamilton la un eveniment monden de la Cannes prin 2015. În urma respectivei petreceri, se pare că românca spera să înceapă o relație cu pilotul, însă s-a zvonit că acesta din urmă fusese deja luat de către Naomi. Totuși, în ciuda zvonurilor apărute de-a lungul anilor și a pozelor în ipostaze apropiate care au circulat pe internet, cei doi au spus întotdeauna că sunt, de fapt, doar prieteni buni. 

Lewis Hamiliton împlinește 36 de ani, ”surioara” îl serbează online 

În cinstea acestei prietenii, Naomi Campbell l-a celebrat pe Instagram pe Hamilton chiar de ziua lui, pe 7 Ianuarie. Modelul a împărtășit cu fanii câteva poze făcute de-a lungul anilor cu ”frățiorul mai mic”, așa cum l-a numit, tandru. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Împreună cu imaginile nostalgice care îi înfățișează pe cei doi la diverse evenimente, vedeta i-a transmis pilotului și un mesaj emoționant, potrivit pentru ocazia specială:

”La mulți ani fratele meu mai mic, @lewishamilton sunt mândră de tine dincolo de cuvinte, să văd tânărul și sufletul frumos care ai devenit, să te văd hotărât în credințele tale, știu că te-ai luptat să fii primul, primul ești! Cândva mi-ai spus ce vrei să realizezi și ai făcut mai mult de atât! Reprezinți determinarea, impulsul, dăruirea !! Și abia a început. Stai mândru acolo unde e coroana ta!”, a încheiat Campbell. 

Uite ce mare s-a făcut Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu! Imagini inedite cu mamă și fiu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre