Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lidia Buble pregătește o mare surpriză împreună cu „bătăușul” Cobra. Nu-i vorba de iubire

Exclusiv. Lidia Buble pregătește o mare surpriză împreună cu „bătăușul” Cobra. Nu-i vorba de iubire
După ce a fost ignorată de fostul iubit în emisiunea pe care acesta o prezintă și unde ea a fost invitată (de el) să își prezinte ultima piesă, Lidia Buble a avut parte de o întâlnire cel puțin interesantă cu un tânăr. A fost surprinsă în fapt.

Se pare că Lidia Buble pregătește o mare surpriză împreună cu „bătăușul” Cobra și nu e vorba de iubire. Duminică, Lidia Buble a ieșit la restaurant împreună cu Cobra Tate. Surprinși de paparazzi, aceștia au dovedit că cei doi au petrecut ore bune unul în compania altuia, au zâmbit tot timpul și au demonstrat că se simt tare bine unul în compania celuilalt.

Abia ce apăruse știrea că fostul iubit al Lidiei, Răzvan Simion, s-ar fi îndrăgostit de o șatenă, că aflăm și despre cântăreață că ar fi început o relație cu Cobra. E adevărat, chiar dacă sunt din lumi diferite, cei doi au destule puncte de interes comune. De exemplu, apetența pentru branduri scumpe, de lux.

Cine este Cobra Tate

Poreclit Cobra Tate, fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, a devenit celebru în lumea de noapte a Bucureștiului prin extravaganțele sale. Multimilionarul de origine britanică se plimbă în bolizi de sute de mii de euro și cheltuie sume uriașe când iese în cluburi. În urmă cu câțiva ani el și fratele său erau săraci lipiți. Totul s-a schimbat când bărbatul a devenit campion mondial la kick-boxing, în urmă cu câțiva ani. Și așa și-a început ascensiunea spre averea uriașă pe care o posedă în prezent.

Pe numele său real Andrew Tate, tânărul a povestit, într-un interviu, cum a început totul. „Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria. Asta se întâmpla înainte să îmi permit Lambo (n.r. Lambourghini) sau trabucurile de 200 de euro bucata. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar.

Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul nimic. Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău”, a relatat Cobra Tate. Și-a făcut adversarul KO.  Doar șase ani mai târziu avea patru titluri de campion mondial și era multimilionar.

Lidia Buble pregătește o mare surpriză împreună cu „bătăușul” Cobra

Săptămâna trecută, Lidia Buble a demonstrat cât de mult se poate reinventa de la o piesă la alta. Ea a lansat o melodie care are toate șansele să devină hit, Intens. Atât linia melodică cat și videoclipul sunt cu totul altceva decât făcea artista până acum.

Deși se speculează că aceștia doi formează un nou cuplu, Rețete și vedete a aflat din alte surse că Lidia are alte interese la tânăr. Fosta iubire a lui Răzvan Simion vrea să-l coopteze pe Cobra Tate într-un nou videoclip.

Sursa foto: Instagram

Bârfoteca. Între Răzvan Simion și Lidia Buble s-a strecurat o șatenă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre