Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Groza a decis ce va face cu hainele cumpărate din toate colțurile lumii

Loredana Groza a decis ce va face cu hainele cumpărate din toate colțurile lumii
De când a debutat prima dată pe scenele din România, Loredana Groza a fost în topul celor mai bine îmbrăcate vedete. Deși are haine foarte multe cumpărate de peste tot din lume, nu s-ar despărți de nici un obiect.

În șifonierul Loredanei Groza, care și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, se găsesc haine cu etichetă, pe care nu le-a îmbrăcat niciodată, obiecte vestimentare la care nu ar renunța.

Face expoziție cu propriile haine

Loredana vrea expoziție cu hainele sale

Cu ceva timp în urmă, cea numită Madonna României a mărturisit că s-a gândit să facă și o expoziție în care propriile sale haine să fie admirate de cei care o iubesc. De ce nu le-ar înstrăina niciodată? Pentru că „hainele revin în modă. Și ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt ținute unicat, ținute pe care, cumva, am încercat să le conserv. (…) Așa că niciodată nu se știe când ai nevoie de ele”.

„Îmi place foarte mult să stau în studio”

Una dintre divele României a mărturisit că „îmi place foarte mult să stau în studio”, dar și să scrie. Și e extrem de fericită pentru „ies niște chestii incredibile. Așa din… aer, pur și simplu”.

„Cred că de multe ori trăim în niște lucruri pe care ni le imaginăm”

De ce nu va renunța niciodată la hainele sale

Loredana Groza este o femeie puternică pe care nu o sperie nimic în viață și nu există momente în care să spună că nu mai poate. Cântăreața susține că a fost învățată „să îmi gestionez bine emoțiile și să nu mă las copleșită de emoțiile negative”.

Artista le recomandă fanilor săi să înțeleagă că viața „aduce experiențe noi”, motiv pentru care trebuie „să ne maturizăm” și să „devenim un pic mai înțelepți”. Și, cel mai important este „să nu cădem pradă suferinței care e numai în capul nostru”. Loredana Groza e de părere că „de multe ori trăim în niște lucruri pe care ni le imaginăm și pe car ele creăm despre lume și despre viață. Cred că viața e mult mai simplă și mai relaxată decât pare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre