Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea, la plajă, la soare. Ce face actrița în Dubai

Mădălina Ghenea, la plajă, la soare. Ce face actrița în Dubai
Mădălina Ghenea se află în Dubai, acolo unde și-a făcut timp să se bucure de plajă și soare. Actrița s-a cazat într-un hotel luxos și a avut parte de răsfăț demn de un star de cinema.

Mădălina Ghenea este în Dubai în această perioadă, acolo unde se bucură de tot ce are de oferit locația de lux. Actrița s-a cazat la Palatul Versace, acolo unde a fost întâmpinată de o surpriză din partea staff-ului de la hotel: o prăjitură cu chipul ei, alături de un mesaj de bun venit scris cu sirop de ciocolată. Deși este în Dubai cu un proiect pe care îl are, vedeta a găsit timp să se bucure și de soare și plajă. 

Presa a relatat astăzi că actrița în vârstă de 33 de ani s-ar fi afișat la plajă cu un bărbat misterios, despre care se speculează că ar putea fi noul iubit. Nu este nimic confirmat însă, mai mult decât atât se pare că diva nu ar fi răspuns la telefon în momentul în care a fost contactată de jurnaliști. Un lucru este sigur însă. Mădălina arată senzațional și știe să se bucure de răsfăț și lux. 

Ce face Mădălina Ghenea în Dubai. Filmează pentru un brand de bijuterii de lux 

Actrița a împărtășit câteva poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit de ce se află în acest moment în Emiratele Unite Arabe. Ghenea are un proiect cu un brand de bijuterii de lux, ce are punct de desfacere în mall-ul din Dubai. Una dintre ședințele foto pentru proiect a avut loc chiar în deșert, acolo unde Mădălina a petrecut o zi întreagă alături de echipa de filmare. 

În momentul în care s-a întors la hotel, pe actriță o aștepta o cină delicioasă în cameră, iar aceasta a fotografiat totul și s-a lăudat pe Instagram. De asemenea, Mădălina Ghenea a mulțumit staff-ului de la hotel că are grijă de ea, căci se pare că îi place să-și petreacă serile la televizor cu o cină delicioasă în față. În timp ce presa poate specula o potențială legătură romantică a actriței, este clar că aceasta este cazată singură în cameră. Asta pentru că Mădălina nu s-a ferit să arate fanilor poze cu mâncarea primită în cameră. Iar porțiile erau pentru o singură persoană. Rămâne de văzut dacă într-adevăr actrița are pe cineva în vizor sau nu. 

Foto: Instagram

Fiul unui celebru ciclist a fost arestat. Este acuzat de o faptă gravă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre