Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Antoniei povestește despre cât de mult s-a schimbat artista. Nu era un îngeraș, așa cum pare azi

Mama Antoniei povestește despre cât de mult s-a schimbat artista. Nu era un îngeraș, așa cum pare azi
Prezentă la lansarea filmului unde a jucat fiica sa, mama Antoniei, Denise Iacobescu a vorbit despre lucruri necunoscute din familia vedetei.

Apariția Antoniei în filmul „Haita de acțiune” i-a lăsat mască pe toți cârcotașii, pentru că iubita lui Alex Velea și-a jucat rolul foarte bine.

Denise Iacobescu și-a amintit cu un zâmbet în colțul gurii de momentul în care Antonia era micuță și foarte neastâmpărată. Pentru că vroia mereu să fie în centrul atenției, a ajuns chiar să lovească copii, motivând că a făcut acest lucru pentru că nu au stat de vorbă cu ea.

„Doamne ajută să fie în continuare la fel, să fie cu capul pe umeri”

Denise Iacobescu își aduce aminte cu drag de copilăria frumoasei Antonia, care, pare, să nu fi fost chiar o elevă astâmpărată. Cântăreața nu reușea nicicum să stea locului la orele de curs, iar în pauze, joaca degenera uneori. Mă uit la ea și zic „wow, e a mea, e fetița mea!”, sunt mândră de ea.

Și Doamne ajută să fie în continuare la fel, să fie cu capul pe umeri, să fie o persoană cu picioarele pe pământ și sperăm la cât mai multe roluri. (…) Foarte bună, cuminte, își făcea temele. Doar că e ceva din familie, nu prea putea să stea cuminte în timpul orei, vorbea mult! Că noi așa facem, vorbim mult!

„Mai dădea câte un copil cu capul de perete”

Când era foarte mică mai dădea câte un copil cu capul de perete și o întrebam „de ce îi dai cu capul de pereți?”. Ea răspundea „dacă n-a vrut să vorbească cu mine și nu a vrut să se joace?!”.

Bine, nu îi dădea cu capul, mai mult îi împingea. Dar asta vorbim de patru, cinci anișori. După care a crescut și s-a liniștit”, a mărturisit mama Antoniei, deși rareori se lansează în povestiri despre viața lor personală.

„Este bătaie pe ei”

Bunică cu acte în regulă, Denise Iacobescu e topită după nepoți, micuții Dominic și Achim, și a mărturisit că nu s-a așteptat să aibă o relație atât de frumoasă cu Alex Velea. Mai mult, Buni e foarte fericită pentru  că cei mici au început să-i facă tot felul de complimente. „(…) sunt minunați, au început să îmi facă complimente în fiecare zi – „Buni, ce chic arăți!

Buni ce tânără ești, ce bine miroși!”. (…) Dacă părinții nu pot sta cu ei, ori merg la mamaie și la tataie, ori merg la mine, că este bătaie pe ei. Dacă poți să crezi, ce norocoși!”, a mai spus mama Antoniei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre