Mariah Carey, imagini rare cu gemenii săi. Tatăl lor are un număr impresionant de copii

Mariah Carey, imagini rare cu gemenii săi. Tatăl lor are un număr impresionant de copii
Mariah Carey și fostul ei soț, solistul și comediantul Nick Cannon își țin copiii departe de ochii presei și ai admiratorilor. Cu toate acestea, Nick a postat fotografii și filmulețe de la ziua celor doi gemeni pe care îi are împreună cu Mariah Carey.

Mariah Carey și Nick Cannon au fost căsătoriți, s-au iubit enorm și au făcut împreună o pereche de gemeni, fată și băiat. Au divorțat în urmă cu zece ani, dar păstrează o legătură foarte strânsă și își cresc copiii împreună. Recent, Nick Cannon a fost invitat la un podcast și a vorbit despre Moroccan și Monroe, gemenii pe care îi are împreună cu Mariah Carey.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Artistul a spus că gemenii au și ei conturi de rețele sociale, doar că nu mai sunt activi, pentru că dacă postează ceva, imediat se găsește cineva să spună ceva despre Mariah Carey, mult prea celebra lor mamă. Cu toate acestea, recunoaște că el este mult mai permisiv, iar Mariah este cea care îi ține în frâu pe fiul și fiica lor, care sunt aproape adolescenți.

Nick Cannon avea postere pe pereți cu Mariah Carey

Mai tânăr ca Mariah cu 11 ani, comediantul povestea, recent, că el a fost fanul lui Mariah Carey dintotdeauna. „Aveam 12 ani când aveam postere cu Mariah Carey pe perete, iar apoi a devenit soția mea. Este cea mai simpatică persoană pe care am cunoscut-o”, a declarat Cannon pentru People.

Cannon și Carey au fost căsătoriți în perioada 2008 și 2016. Chiar dacă sunt divorțați de foarte mulți ani, au o relație foarte bună, iar Cannon vorbește foarte frumos despre Mariah Carey.

„Este mereu veselă, întotdeauna îi ajută pe cei din jurul ei. Indiferent de ce i se întâmplă în viață, ea este mereu acolo, nu lasă energia negativă să o afecteze. E un dar de la Dumnezeu”, mai spune Nick.

Nick Cannon are 12 copii și plătește pensii alimentare exorbitante

Nick Cannon este artistul din SUA cu cei mai mulți copii. Are 12 copii cu 6 femei. Primii săi copii sunt gemenii din căsnicia cu Mariah Carey. După divorțul de artistă, a mai făcut încă zece copii. În 2021, unul dintre copiii lui Nick Cannon a murit de cancer cerebral.

Presa americană a scris că Nick Cannon plătește, cumulat, pensii alimentare în valoare de peste trei milioane de dolari pe an.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre