Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan, devastată, în public. Se pregătește de „o mare despărțire”

Marina Almășan, devastată, în public. Se pregătește de „o mare despărțire”
De ani buni, Marina Almășan se iubește cu un om de afaceri timișorean cu origini mehedințene. I-a fost acestuia alături și în momentele dificile ale vieții profesionale, îi este și acum.

Marina Almășan a lăsat de mult în urmă relația cu Victor Socaciu, împreună cu care are un fiu, iar acum se pregătește de despărțire. Victor Socaciu jr. o va părăsi pe mama lui. Decizia e luată. La 25 de ani, tânărul a decis să își construiască viitorul peste hotare, astfel că se mută în Dubai, unde va pleca în curând, alături de iubita lui, Ana. Marina Almășan a făcut mărturisiri în exclusivitate  pentru Impact.ro. Tânărul lucrează în domeniul IT, la fel ca și iubita lui. El câștigă foarte bine, după cum povestește mândra mămică.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire. Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui”, a declarat aceasta pentru Impact.ro.

Victor Socaciu jr. câștigă de cinci ori mai mult ca mama sa

Fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu lucrează în domeniul IT, la Revolut, și câștigă fabulos. „În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoii sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România”, a mai declarat vedeta.

Marina Almășan se simte soacră mare

Vedeta de televiziune a mărturisit și că are o relație specială cu „nora”. Îi place foarte mult prietena fiului său. „Ana îmi place foarte mult. Îmi doresc să mai scriu, să călătoresc și mereu mă rog să se împace bine copiii mei mereu. Sunt atât de fericită când văd cât de frumos împart ceea ce au, când văd câte lucruri frumoase îi leagă, mi s-ar părea greu să văd, ca în cazul meu, cum ceva frumos se termină. Vreau să fie așa mereu, eu să fiu fericită pe margini.

Nu mă bag, în zilele noastre sunt ca și căsătoriți, îi văd ca o familie, le mai lipsește doar copilul, se gospodăresc singuri. Iar faptul că au servicii bune, care le oferă și un confort financiar, îi face să aibă o relație relaxantă. Iar multe dintre nenorocirile în cuplu vin din cauza lipsei de bani. Sunt pregătită să devin soacră mare, bunică, mai am puțin și ies la pensie, trebuie să am activitate”.

Sursa foto: Facebook, Impact.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre