Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Frash, timorat de tatăl iubitei sale Alexia Eram. „Nu m-am apucat să învăț franceză”

Mario Frash, timorat de tatăl iubitei sale Alexia Eram. „Nu m-am apucat să învăț franceză”
Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de cinci ani, dar nimeni nu a știut până acum că tânărul este speriat de viitorul tată socru.

Dacă Andreea Esca este inofensivă pentru Mario Fresh, Bau-Bau-ul e reprezentat de tatăl iubitei sale. Cu ce l-a speriat Alex Eram.

Mario Frash, timorat de tatăl Alexiei Eram. „Nu m-am apucat să învăț franceză”

Povestea de dragoste dintre Mario Fresh și Alexia Eram a început acum cinci ani. Erau doi adolescenți frumoși și extrem de îndrăgostiți, ea avea 16 ani, el cu un an mai mare. La început nimeni nu le-a luat relația în serios, dar părinții Alexiei l-au acceptat din prima zi. „M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început.

Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a declarat Mario Fresh, în cadrul emisiunii online “Întrebarea mesei rotunde”, a lui Marius Manole. Anii au trecut și relația lor a trecut și prin momente dificile, dar cei doi sunt de nedespărțit. Dovadă că iubirea învinge tot…

„Nu vreau să mă căsătoresc momentan”

Chiar dacă cei doi au planuri împreună, deocamdată nu se gândesc la căsătorie. Să fie Mario ținut pe loc de faptul că o jumătate de an a fost speriat de soțul Andreei Esca, Alexandre Eram?  „Andreea Esca încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an.

Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a mărturisit tânărul.

În acest moment, Mario se bucură de un mare succes în muzică, iar Alexia e apreciată în meseria ei de vloggeriță, influencer, dar și fashion editor la Revista AList Magazine, coordonată de mama sa. Iar cârcotașii pot sta liniștiți, chiar dacă au comentat în ultima perioadă privind sărutul lui Mario cu Mira. Nu a fost decât un promo pentru videoclipul piesei  “Deziubește-mă”.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre