Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei, bolnav de gelozie. Nu-i dădea voie Oanei nici măcar să salute un bărbat. Alte secrete din timpul căsniciei

Marius Elisei, bolnav de gelozie. Nu-i dădea voie Oanei nici măcar să salute un bărbat. Alte secrete din timpul căsniciei
Invitată în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu, intitulat „Tare de tot”, Oana Roman și-a pus sufletul pe tavă și a spus lucruri necunoscute despre relația cu Marius Elisei.

După ce s-au despărțit, atât Oana Roman cât și Marius Elisei încearcă să-și găsească liniștea. Din nefericire însă, scandalul dintre cei doi abia a început.

S-au iubit zece ani, dar au ajuns să arunce cu vorbe grele unul în celălalt. Indiferent cât ar vrea și unul și altul să spună că sentimentele s-au dus, undeva, în adâncul sufletului, ceva încă a mai rămas. În podcastul lui Viorel Grigoroiu, „Tare de tot”, Oana Roman a spus ce are pe suflet, recunoscând că relația cu Elisei a fost „cea mai importantă relație din viața mea.

Cea mai tumultoasă relație

Nu cea mai mare iubire, dar cea mai importantă relație pentru că a fost una matură. Dar și ce mai tumultoasă”. După ce a divorțat de Marius, Oana a mai dat o șansă relației. A crezut că iubirea poate schimba tot. Din păcate, n-a fost așa. Ce a fost rupt, nu s-a mai putut înnoda.

Acesta a fost și motivul pentru care cei zece ani de relație nu au fost sărbătoriți. Relația toxică luase de mult locul emoției. Nimeni nu știe cu adevărat ce-a fost între ei, dar Oana susține că motivul pentru care a ales să meargă pe un alt drum a fost faptul că au viziuni diferite asupra vieții.

„Lucrurile nu aveau cum să meargă într-o direcție comună pentru că suntem fundamental diferiți”

„Nu am aniversat cei 10 ani de relație. Din punctul meu de vedere, relația e ruptă de mult, de foarte mult timp. De cel puțin un an. Faptul că noi ne-am împăcat după divorț nu a fost un lucru bun. Eu împlinesc 47 de ani, el are 37, lui îi place încă să fie lucrurile foarte tumultoase, eu nu mai am nevoie de așa ceva. Eu nu mai am putere de agitație și acasă.

După părerea mea s-a încheiat definitiv de mult. Noi eram doi străini într-o casă. Nu s-a mai putut reîncălzi nimic. Pe fond, fundamental vorbind, lucrurile nu aveau cum să meargă într-o direcție comună pentru că suntem fundamental diferiți. Eu am știut cumva de la început asta, dar am sperat că iubirea va reuși să acopere diferențele. Dar nu ajunge numai iubirea”, a mărturisit vedeta.

„Mă controla în telefon, calculator…”

Un alt lucru care pe Oana a deranjat-o foarte mult și s-a simțit constrânsă, a fost gelozia peste măsură a lui Marius Elisei. O problemă pe care ea nu a avut-o cu nici un alt partener. „Era gelos. Eu nu am chestia asta. Nu am avut în viața mea această problemă cu niciun bărbat cu care am umblat.

El mă controla în calculator, telefon… (…) Eu nu avea voie să salut dacă mă întâlneam cu un bărbat cu care am avut o relație acum 20 de ani. Era o problemă dacă spuneam bună ziua”, a mai spus vedeta.

„Iza nu-i simte lipsa atât de mult”

Dacă atunci când fetița lui Marius și a Oanei era mică, tatăl s-a implicat în creșterea ei, odată ce copilul a crescut, el s-a îndepărtat. Așa s-a ajuns în situația ca acum nici Iza să nu-i mai simtă lipsa atât de mult.

„Copilul știe foarte bine ce se întâmplă de mult. Iza știe foarte clar care era atmosfera în casă. Ea știa că se va întâmpla acest lucru în curând. De ceva ani nu s-a mai preocupat de Iza, cum a făcut atunci când era mică. Iza nu-i simte lipsa atât de mult”, a încheiat fiica lui Petre Roman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre