Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei rupe tăcerea. Ce spune despre zvonurile că ar avea o iubită

Marius Elisei rupe tăcerea. Ce spune despre zvonurile că ar avea o iubită
Presa a speculat în ultimele zile că fostul soț al Oanei Roman are o iubită. Acum, Marius Elise rupe tăcerea și clarifică lucurile. Are sau nu iubită?

După ce au apărut informații că în viața lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, ar fi o altă femeie, care ar fi și însărcinată, Marius Elisei rupe tăcerea și mărturisește chiar el adevărul. 

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a spus Marius Elisei la Antena Stars. 

Marius Elisei rupe tăcerea. Ce zice de „noua iubită

De asemenea, Elisei a clarificat că dacă ar exista o nouă femeie în viața lui, i-ar face întâi cunoștință cu Oana, dar și cu fiica sa, Izabela. „Păi da, în primul rând trebuie să… când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai spus acesta. 

„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”, a declarat fostul soț al Oanei Roman.

Mai vrea copii, dar nu oricum 

De asemenea, tot presa a speculat că noua iubită a lui Elisei ar fi deja însărcinată. Bărbatul a tranșat și aceste zvonuri. „Tot ce este posibil și sunt conștient că sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc. Într-adevăr îmi doresc, dacă o să mă ajute Dumnezeu, poate, dar nu pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva, să o las gravidă, Doamne Ferește! Este total absurd!”, a conchis Marius Elisei pentru Antena Stars. 

Foto: Facebook

Exclusiv. Cum arată lista de clienți a Anastasiei Soare. „Regina sprâncenelor” nu e căutată doar de celebrități

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre