Simona Ionescu / Redactor Șef

Mărturisirile obraznice ale lui Cher. Cum au fost nopțile cu Tom Cruise

Mărturisirile obraznice ale lui Cher. Cum au fost nopțile cu Tom Cruise
În vârstă de 78 de ani, Cher a fost întotdeauna o femeie asumată, care și-a recunoscut întâlnirile fierbinți, dar și problemele de suflet. Ce s-a petrecut între artistă și Tom Cruise.

Aventurile lui Cher de-a lungul anilor au fost de-a dreptul sălbatice, iar printre acestea se numără și cea cu starul hollywoodian Tom Cruise.

Actorul Tom Cruise, printre cei mai buni cinci iubiți ai lui Cher

De-a lungul deceniilor, superstarul străin a făcut o mulțime de declarații șocante pentru fanii săi. Și nimeni nu va uita momentul în care Cher a spus despre Tom Cruise că a fost unul dintre cei mai buni cinci iubiți ai săi. Cher a avut chiar și o relație cu un bărbat mai tânăr cu 41 de ani decât ea.

În momentul în care și-a confirmat relația, Cher le-a încurajat pe doamnele și domnișoarele din întreaga lume să nu-și piardă speranța atunci când se află în căutarea unei relații romantice.

Cher a avut o aventură cu o altă femeie

Cher a dezvăluit la un moment dat că a avut o aventură cu o altă femeie și că acest lucru a făcut-o să se simtă „împuternicită”. „A fost doar ceva de încercat. Adică, în familia mea, eu eram persoana cea mai liberă.

De asemenea, erau anii «60, iar anii »60 erau atât de deschiși. Libertatea era ceva ce oamenii încercau, cum ar fi zborul cu deltaplanul.”, a spus artista pentru The Guardian. Cher și Tom Cruise au avut o relație când el era la începutul carierei. Vedeta și celebrul actor s-au întâlnit la o petrecere, iar Cher s-a îndrăgostit imediat de actorul din „Mission Impossible”.

„Am avut cei mai grozavi iubiți din toate timpurile”

Tom Cruise, printre cei mai buni iubiți ai lui Cher

În 2008, cântăreața și compozitoarea a apărut în emisiunea lui Oprah Winfrey, vorbind cu entuziasm despre cât de „nebună” a fost după el. De asemenea, ea l-a lăudat pe actor pentru abilitățile sale din dormitor.  „A fost destul de fierbinte și intens pentru un minut. Este un tip grozav. A fost în top cinci! Am avut cei mai grozavi iubiți din toate timpurile”, a mărturisit cântăreața.

„Dragostea nu știe matematică”

În 2022, toți ochii au fost ațintiți asupra vieții amoroase a lui Cher, după ce aceasta a recunoscut că a avut o relație cu un tânăr cu 41 de ani mai tânăr decât ea. Cei doi se cunoscuseră la săptămâna modei de la Paris, iar unul dintre membrii echipei cântăreței i-a dat numărul ei de telefon lui Alexander „AE” Edwards.

S-au înțeles aproape instantaneu și chiar au părut destul de îndrăgostiți unul de celălalt în anumite ocazii, dar, bineînțeles, odată cu diferența de vârstă au apărut și problemele, iar cei doi au sfârșit prin a avea o relație de tip „on and off”. „Dragostea nu știe matematică! Nu ne apărăm. Haters are Gonna Hate… Nu contează că suntem fericiți și nu deranjăm pe nimeni”, a spus atunci Cher pe Twitter.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre