Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan îl inițiază pe prințul Harry în „vindecarea ancestrală”

Meghan îl inițiază pe prințul Harry în „vindecarea ancestrală”
Harry, în vârstă de 36 de ani, care locuiește în prezent în conacul său californian de 14 milioane de dolari, împreună cu soția și fiul său, a spus că s-a născut într-un privilegiu extraordinar, dar a sugerat că el s-a schimbat de când s-a retras cu Meghan, anul trecut. În timp ce așteaptă al doilea copil, învață lucruri noi de la soția sa.

Meghan îl inițiază pe Harry în „vindecarea ancestrală”. Ea i-a prezentat lui Harry termenul despre care a afirmat că îl va ajuta să „rupă ciclul durerii și suferințelor genetice”, dezvăluie DailyMail. Recent, prințul Harry i-a spus lui Dax Shepard, pe podcastul său, „Armchair Expert” că prințul Charles, tatal său „suferise” din cauza educației primite in copilărie. Iar afectul a fost că „mă tratase așa cum a fost el tratat”. Harry a numit acest aspect  „durere genetică”.

Meghan este cea care l-a introdus pe Harry în termenul de vindecare ancestrală.  Ea a spus că a aflat despre trauma generațională de la mama ei (n.r. Doria Ragland). Meghan a spus că atât ea, cât și Harry provin dintr-o lungă descendență de durere și suferință. Au generații grele de bagaje genetice. Acum le revine lor sarcina să rupă ciclul odată pentru totdeauna.

Familia regală a Marii Britanii are „istorie” în problemele de sănătate mintală

Meghan este, de asemenea, un mare susținător al terapiei prin atingere după ce a vizionat documentarul Heal”, a arătat sursa citată. Tehnica de atingere, sau Tehnica Libertății Emoționale (EFT), este utilizată pentru a ameliora anxietatea și durerea emoțională prin atingerea punctelor de presiune.

„Meghan este convinsă că atingerea i-a ajutat atât pe ea, cât și pe Harry, să elibereze modele negative imprimate ADN-ului lor din generațiile trecute – generații mergând până în cele mai întunecate vremuri, inclusiv sclavia și războaiele vremurilor. Meghan face și Reiki pe ea însăși și chiar pe Archie și câinii ei pentru a-i ajuta să se simtă mai echilibrați și relaxați”, a mai spus sursa citată de Daily Mail.

Reiki este o formă japoneză de medicină alternativă numită și vindecare energetică. Terapeuții canalizează energia către pacient prin atingere. Astfel activează procesele naturale de vindecare ale corpului pacientului și restabilesc bunăstarea fizică și emoțională.

Prințul Harry a vrut să părăsească casa Regală la 20 de ani

În noul interviu pe podcast, Harry spune că s-a mutat în California împreună cu familia sa pentru a „rupe ciclul” durerii suferite în calitate de membru al Familiei Regale, arată Daily Mail. Este convins că era datoria sa față de copiii lui.

Ducele de Sussex a vrut să renunțe la casa regală încă de la „vârsta de 20 de ani” din cauza a „ceea ce i-a făcut mamei mele”. El a dezvăluit că soția lui l-a încurajat să urmeze terapie pentru traumele suferite.

E de necrezut ce i-a făcut Prinţul Charles fiului său Harry

Apariția a promovat episodul despre sănătate mintală al lui Harry cu Oprah Winfrey, „The Me You Can’t See”. Acesta va avea premiera vinerea viitoare.

În timpul interviului de 90 de minute, Harry a spus: „Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să dăm vina pe cineva. Dar cu siguranță când vine vorba de părinți, dacă am experimentat o formă de durere sau suferință din cauza lor, durerea sau suferința pe care probabil le-au avut și părinții mei, mă voi asigura că voi rupe ciclul respectiv, astfel încât să nu-l mai transmit pe mai departe.

O mulțime de dureri și suferințe genetice sunt transmise oricum, așa că noi, părinții, ar trebui să facem tot ce putem pentru a încerca să spunem „știi ce, mi s-a întâmplat asta, mie, mă voi asigura că nu se va întâmpla cu cei care vin după mine””. Ducele a numit viața regală „un amestec între The Truman Show și o grădină zoologică” . Și a spus că a renunțat anul trecut la acest statut pentru a-și pune familia și sănătatea mintală pe primul loc.

Sursa foto: Instagram. Facebook

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre