Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle se lansează în afaceri! A inspirat-o chiar prințul Harry

Meghan Markle se lansează în afaceri! A inspirat-o chiar prințul Harry
Meghan Markle se lansează în afaceri, iar ceea ce a decis să facă are legătură chiar cu prințul Harry. Ducesa a făcut personal marele anunț.

Meghan Markle pare că a revenit la stilul de viață cu care era obișnuită. Locuiește în acest moment în California, Montecito, alături de prințul Harry și fiul lor, Archie. De asemenea, cuplul așteaptă o fetiță, care urmează să vină pe lume în vară. Acum că s-a reobișnuit cu viața liniștită din Statele Unite, ducesa de Sussex are planuri. Meghan Markle se lansează în afaceri. 

Primul care s-a angajat a fost Harry, iar postul pe care și l-a însușit în cadrul companiei BetterUp Inc. este acela de Chief Impact Officer. Compania la care Harry s-a angajat este una care se ocupă cu sănătatea psihică și Coaching online. Într-un interviu acordat Wall Street Journal, Harry a spus că vrea să „aibă un impact în viețile oamenilor”. După el, Meghan a luat și ea hotărârea să se ocupe de proiectul ei personal. 

Meghan Markle lansează o carte pentru copii. A inspirat-o Harry 

Astfel, ducesa de Sussex va publica în iunie o carte pentru copii intitulată „The Bench”, despre relaţia dintre un tată şi fiul său, a anunţat marţi editura Random House. Cartea este cea mai recentă „aventură” a lui Meghan şi a soţului ei, prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de când cei doi au renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat la Los Angeles anul trecut împreună cu fiul lor Archie.

„The Bench”, inspirată de soţul şi fiul ei şi ilustrată de artistul Christian Robinson, va fi publicată pe 8 iunie şi va fi însoţită de o versiune audio, cu Meghan naratorul poveştii, a precizat editura. „The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia a devenit această poveste”, a explicat ducesa de Sussex într-un comunicat.

„Speranţa mea este ca ‘The Bench’ să rezoneze cu fiecare familie, nu contează sub ce formă, la fel de mult cum se întâmplă în cazul familiei mele”, a mai spus Meghan.

Foto: Facebook

Mihaela Tatu, Andreea Raicu și Anna Lesko îi iau la țintă pe jurații iUmor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre