Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu, nostalgică la adresa Regelui Mihai. Cu ce se mândrește prezentatoarea

Mihaela Rădulescu, nostalgică la adresa Regelui Mihai. Cu ce se mândrește prezentatoarea
Cu ocazia Zilei Regalității, Mihaela Rădulescu a fost nostalgică. Prezentatoarea s-a mândrit pe Instagram cu realizările sale. A vorbit de Regele Mihai.

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Prezentă în piesajul autohton de câteva zeci de ani, prezentatoarea se poate mândri cu o carieră impresionantă. Deși locuiește la Monaco de câțiva ani buni, Mihaela nu și-a uitat țara și are grijă să sărbătorească atunci când este vreun moment important. 

O astfel de sărbătoare a avut loc astăzi, cu ocazia Zilei Regalității. Pe Instagram, Mihaela a împărtășit un moment important din viața ei, care a avut loc acum aproape 10 ani și de care este tare mândră. Prezentatoarea a fost de-a dreptul nostalgică, chiar la adresa Regelui Mihai. 

Mihaela Rădulescu e nostalgică. Și-a amintit de decorația primită de la Regele Mihai 

Pe 25 Iunie 2012, Regele Mihai, prin Principesa Margareta, a decorat o serie de personalități din mediul cultural, economic, educațional, dar și din presa românească. Printre aceste nume s-a aflat și Mihaela Rădulescu, care a primit atunci o distincție importantă. Vedeta de televiziune a fost astfel recompensată pentru „loialitatea față de principiile și valorile Statului Român, în dimensiunea și legitimitatea sa istorică”.

Pentru a marca Ziua Regalității, Mihaela a pus pe Instagram o poză cu „brevetul” primit din partea Regelui Mihai. „Cel mai mândru moment al meu – să fiu recunoscută pentru activismul social de către Regele Mihai 1 al României. Medalia pentru loialitate este povestea mea personală preferată”, a scris vedeta pe poză.  

Decorația a avut loc la vremea respctivă în Sala Regilor a Palatului Elisabeta, iar printre alte personalități recompensate s-a aflat în acea zi și regretata Cristina Țopescu. Regele Mihai nu a decorat personal în acea zi, ci a delegat-o pe fiica sa, Principesa Margareta, să ofere distincțiile corespunzătoare. La ceremonie a fost prezent și Radu Duda, soțul principesei. 

Foto: Facebook, Instagram

Problemele femeilor: cum scăpăm de firele crescute în piele după epilat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre