Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Morar s-a umplut de mușchi în pandemie

Mihai Morar s-a umplut de mușchi în pandemie
Simpaticul prezentator Mihai Morar a luat o pauză de la aparițiile TV. Astfel, a avut mai mult timp de familia sa și să-și pună ordine în gânduri. A avut timp și pentru multă mișcare. Mai are un pic și îl ajunge pe Arnold Schwarzenegger.

Prezentatorul de la Antena Stars Mihai Morar (38 de ani) a rămas doar cu emisiunea lui de la radio, pe care o prezintă cu partenerul său, Daniel Buzdugan, de mai bine de un deceniu pe Radio Zu. Ce bine! A avut mai mult timp pentru familia sa și pentru sport.

Mihai Morar s-a umplut de mușchi în pandemie

De câteva luni, emisiunea ”Răi daʹ Buni” a fost scoasă din grila de programe de la Antena Stars,  în contextul pandemiei de coronavirus.

O postare de pe rețelele de socializare a lui Mihai Morar a surprins mii de internauți. Mihai Morar mai are un pic și îl ajunge pe Arnold Schwarzenegger. A făcut sport, singur ori cu fetițele lui, iar pe cea mică, Roua (1 an) a urcat-o în rucsac și au mers în drumeție. În plus, merge mult pe bicicletă și își aleargă câinii.

Mihai Morar a alergat cât mai mult și mai repede și a fost la înot cu fetele lui mai mari, Mara și Cezara (11 ani).

”Azi am alergat cel mai rapid kilometru al meu: 4 minute și 13 secunde. Și mi-am bătut recordul personal de timp și la 5 km”, a scris prin vară Mihai Morar. Însă, de atunci, masa musculară a  crescut și simpaticul prezentator arată ca un sportiv de top.


Bătălia pentru o celebră emisiune tv: dispare de pe post sau Huidu va convinge noii patroni să o păstreze

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre