Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Bârlădeanu, de la agonie la extaz cu iubitul Gheorghiță. Și-a pus rochia fucsia și…

Monica Bârlădeanu, de la agonie la extaz cu iubitul Gheorghiță. Și-a pus rochia fucsia și…
Multă vreme, Ziua îndrăgostiților n-a reprezentat un moment important pentru Monica Bărlădeanu. Noul iubit, medicul general Valeriu Gheorghiță, a făcut-o însă să vadă viața cu alți ochi.

Monica Bârlădeanu e o femeie fericită, care a început să creadă și în Ziua îndrăgostiților. Iar anul acesta și-a pus rochia cea frumoasă, dar nu roșie, cele mai tari bijuterii și a ieșit la o cină romantică cu iubitul.

Pe contul de socializare, Monica Bârlădeau le-a spus fanilor, printr-un mesaj, cum au fost anii trecuți de Ziua îndrăgostiților și cum s-a schimbat totul de când are alături de ea un bărbat adevărat. „Am trecut prin diverse faze în legătură cu Valentine’s Day: am ignorat total această zi când nu eram într-un cuplu, am sărbătorit-o în haine de casă uneori, cu un film bun pe Netflix.

„Am renunțat de mult la roșu pentru fucsia, iar piesele cele mai speciale le găsesc mereu în magazine”

Alteori uitam complet de ea dacă eram plecată prin vreun retreat unde pierdeai noțiunea timpului.

Monica Bârlădeanu și iubitul

Azi sunt în faza în care onorez orice oportunitate să sărbătoresc iubirea, așa că îmi pun un top spectaculos și bijuteriile favorite doar că să ciocnesc un pahar de vin roșu la o cină în oraș. Am renunțat de mult la roșu pentru fucsia, iar piesele cele mai speciale le găsesc mereu în magazine”, au fost cuvintele Monicăi Bârlădeanu.

„Mergi pe jos”

Mai frumoasă ca niciodată, Monica Bârlădeanu a avut mare grijă de imaginea ei și recunoaște că orele de pilates pe care le respectă cu strictețe o ajută foarte mult. Artista le-a dat și un sfat bun doamnelor și domnișoarelor: dacă nu reușesc să facă sport așa cum scrie la carte, să meargă pe jos măcar o jumătate de oră.

Contează enorm de mult pentru a te menține în formă. „Cheia e să faci și când n-ai chef; sănătatea noastră depinde și de asta, dincolo de felul în care arătăm. Iar în zilele în care n-ai nici tu chef, mergi pe jos: și jumătate de ora de mers la pas contează. Orice contează”, a fost sfatul frumoasei actrițe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre