Simona Ionescu / Redactor Șef

Monica Lewinsky nu poate sta departe de Casa Albă. Ce face și cum arată la 50 de ani. FOTO

Monica Lewinsky nu poate sta departe de Casa Albă. Ce face și cum arată la 50 de ani. FOTO
La mai bine de jumătate de deceniu de la faimosul scandal, Monica Lewinsky tot nu poate sta departe de Casa Albă. Ajunsă acum la 50 de ani, Lewinsky s-a implicat din nou în politică, de data aceasta într-un mod inedit.

Anul acesta Statele Unite se pregătesc de alegerea celui de-al 47-lea președinte care va ocupa scaunul din Biroul Oval. În urmă cu 27 de ani, președintele de atunci, Bill Clinton, ținea prima pagină a ziarelor cu un scandal de toată frumusețea. Și nu era singur, ci alături de o tănără Monica Lewinsky, cu care era acuzat că avusese o relație extraconjugală. Ajunsă acum la vârsta de 50 de ani, Monica Lewinsky arată senzațional și nu se poate ține departe de Casa Albă. 

Fosta angajată a Casei Albe s-a alăturat unei campanii care încurajează femeile să voteze, în parteneriat cu magazinul online multibrand “Reformation”. Campania este realizată cu ajutorul site-ul vote.org, unde populația americană își poate exercita votul online în cadrul alegerilor. Doamnele sunt încurajate să-și utilizeze dreptul constituțional nu oricum, ci îmbrăcate elegant.

Doamnele sunt încurajate să-și utilizeze dreptul constituțional nu oricum, ci în stil. 

Monica Lewinsky activista Casa Alba
Monica Lewinsky arată fabulos în noua campanie Reformation
Sursa foto: Reformation

„O femeie Ref este o femeie puternică – și o femeie puternică își folosește vocea,” a spus Lewinsky într-un comunicat de presă al mărcii despre campania sa “Tu ai puterea”.

În imagini, ea face o declarație îndrăzneață în mai multe piese de îmbrăcăminte de tip clasic ale  Reformation, inclusiv un set roșu aprins compus din top și fustă cu ciorapi asortați roșii și o bluză albă clasică . 

Activista politică a mai pozat și în alte aspecte potrivite pentru birou, inclusiv o rochie midi cu buline și un costum cu pantaloni crem asortat de pantofi cu barete. „E destul de simplu: Votul este folosirea vocii noastre pentru a fi auzite și este cel mai definitoriu – și puternic – aspect al democrației”, a spus ea despre campanie.

A rămas în lumina reflectoarelor de-a lungul anilor 

Lewinsky a co-produs documentarul HBO Max „15 minute de rușine” în 2021, explorând cum cultura anularii și rușinarea online au afectat persoane precum ea însăși. A servit și ca producător la seria FX „Impeachment: American Crime Story”, care a documentat relația sa cu președintele Clinton și scandalul de destituire care a rezultat. 

Monica Lewinsky activista Casa Alba
La 50 de ani, activista politică arată senzațional. Sursa foto: Reformation

Când a împlinit 49 de ani, Monica a vorbit despre aniversarea sa într-un interviu cu Elle: “Am fost ok în legătură cu împlinirea vârstei de 49 de ani, pentru că la 39 a fost un an foarte prost pentru mine, și am avut dificultăți să împlinesc 40 de ani. Am primit un cadou real: a fost un an al acceptării. Am putut să accept multe lucruri despre mine și viața mea și locul unde sunt, și asta înseamnă că intrarea în 50 de ani a fost minunată”, a spus ea.

„Sunt entuziasmată de această nouă decadă și sunt plină de speranță – ceea ce, pentru cineva cu multă traumă, chiar și să spun asta este înfricoșător”, a încheiat vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre