Simona Ionescu / Redactor Șef

„Muntele” din Game of Thrones a slăbit enorm

„Muntele” din Game of Thrones a slăbit enorm
Toată lumea i-a admirat statura impunătoare. Era făcut perfect pentru rol. În film i s-a spus ”Muntele” și nici nu se putea  mai bine, arăta exact ca un munte. Era ditamai bărbatul.

Apar vești interesante pentru fani: „Muntele” din Game of Thrones a slăbit 55 kg. Vă dați seama, transformarea este radicală. Dar totul are o noimă. Iar în mod cert, pentru sănătatea actorului zecile de kilograme în minus fac minuni.

Hafþor Julius Bjőrnsson – actorul care a interpretat rolul „Muntele” din Game of Thrones a slăbit 55 kg. Bucuria e așa de mare încât celebrul actor a a postat marți pe Instagram noutăți despre cât a pierdut din greutate și transformările corporale. A scris: „De la 205 kg la 155 kg”, relatează Yahoo Entertaiment.

„Muntele” din Game of Thrones a slăbit

Bjőrnsson, cel mai bine cunoscut pentru rolul Gregor „The Mountain” Clegane din Game of Thrones obișnuia să concureze în competițiile Strongman. Și-a anunțat retragerea anul trecut, după ce a câștigat pentru a zecea oară titlul de cel mai puternic om din Islanda.  „Modul perfect de a-mi încheia cariera de Strongman. Acum începe un nou drum și sunt foarte dornic. Au fost momente minunate în competiție, dar am decis să iau o pauză lungă în sport”, a scris el atunci. Între timp însă a decis să lupte.

După cum  a împărtășit pe conturile sale sociale, se pregătește de luptă, pe 28 mai. Va fi un meci demonstrativ, dar pentru acesta s-a pregătit temeinic.

Prin toamnă, când a început transformarea, Bjőrnsson spunea: „Poate că n-am să mai revin, dar niciodată să nu spui niciodată. Am numai 31 de ani și inima ar putea să-mi spună să mă întorc peste câțiva ani. Dar acum îmi spune că trebuie să fiu sănătos pentru familia mea, ca să fac ce-i mai bine pentru ei!”.

Bjőrnsson are un fiu – născut în luna septembrie, căruia îi alocă toată tandrețea de care este capabil. Soția sa este o cunoscută instructoare de fitness, Kelsey Henson. El mai are și o fiică cu fosta sa prietenă Thelma Bjőrk Steimann.

Actorul profesionist islandez este prima persoană care a câștigat Arnold Strongman Classic, concursul pentru cel mai puternic om din Europa și concursul pentru cel mai puternic om din lume în același an calendaristic. Pe lângă serialul Game of Thrones, a jucat în Pharaoh’s War (2019) și Operation Ragnarok (2018), anul viitor urmând să apară cel mai nou film în care joacă – The Northmann. În total a apărut în 10 producții.

Sursa foto: Instagram

Motive psihologice care explică de ce oamenii nu scad în greutate chiar și cu exerciții fizice

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre