Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepoții lui Traian Băsescu au petrecut Crăciunul și cu tata. Iată ce brad le-a făcut!

Nepoții lui Traian Băsescu au petrecut Crăciunul și cu tata. Iată ce brad le-a făcut!
Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a refăcut viața după divorț și se pregătește să devină tată pentru a treia oară. El a rămas în relații deosebit de bune cu mama copiilor săi.

De Crăciun, nepoții lui Traian Băsescu au petrecut și cu tata. Au dormit la el și s-au bucurat, împreună cu mămica lor vitregă, de darurile inclusiv de la Luis Vuitton lăsate sub brad de moș.

Bogdan Ionescu (41 de ani) a avut în jurul bradului de Crăciun cele mai dragi ființe din viața sa: pe soția lui, frumoasa Sheila Giafer, și pe cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Elena Băsescu, Sofia Anais și Traian Junior.

Alături de tatăl lor și de soția acestuia, cei doi nepoți ai lui Traian Băsescu, Sofia și Traian, au făcut poze, au desfăcut cadouri și s-au bucurat de momentele speciale. E doar o chestiune de câteva zile până când noul copilaș va înmulți familia.

„O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, declara Sheila la Antena Stars, recent. Frumoasa a intrat în ultima lună de sarcină.

Nepoții lui Traian Băsescu au o relație superbă și cu soția tatălui lor

Sheila are o relație specială cu copiii lui Bogdan Ionescu. Îi răsfață tot timpul și îi iubește. De altfel, ea are o relație specială și cu fosta soție a soțului ei, Elena Băsescu. La petrecerile aniversare ale copiilor, e mereu prezentă.

În ținute de Crăciun, comode, cu zâmbetul pe buze și adunați în jurul bradului împodobit, Bogdan Ionescu, Sheila Giafer și nepoții lui Traian Băsescu s-au fotografiat fericiți. Sofia (8 ani și 3 luni) și Traian Junior (6 ani și 11 luni) au o relație excelentă cu soția tatălui lor.  Bogdan are doi copii cu Elena Băsescu, iar mezina fostului președinte al României mai are o fetiță, pe Anastasia (3 ani și jumătate), din relația cu Cătălin Tomată.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani, din 2012 până în 2016.

„Relația pe care o am cu Elena este extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

În vârstă de 35 de ani, Sheila Giafer are origine turcă. Ea este iubita lui Bogdan Ionescu din 2019 și o experiență de peste 15 ani în imobiliare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre