Simona Ionescu / Redactor Șef

Nicolae al României s-a pozat la castel și a primit critici. Cum a răspuns nepotul regelui Mihai

Nicolae al României s-a pozat la castel și a primit critici. Cum a răspuns nepotul regelui Mihai
Nicolae al României s-a pozat la castel, dar a ieșit cu critici din partea internauților. Nepotul regelui Mihai a dat însă un răspuns edificator.

Nicolae al României este proaspăt tătic și foarte dedicat familiei sale. El și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, anul trecut. Fetița lor a fost botezată Maria-Alexandra. Fericitul tătic spunea atunci că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul său, senzația fiind unică. De când s-a născut fiica sa, Nicolae a petrecut frecvent timp în natură, dar și în diverse excursii în țară alături de familie. 

Castelul Bethlen-Haller

Recent, nepotul regelui Mihai a decis să se facă apicultor. Și-a cumpărat chiar și stupi. Iar în urmă cu aproximativ o lună a anunțat, fericit, că albinele lui au încheiat perioada de hibernare și au pornit să culeagă nectar și polen, pentru a face miere.

Nicolae al României s-a pozat la castel. Urmăritorii au spus că seamănă cu o șură 

Prințul Nicolae s-a pozat la castel

Zilele trecute, Nicolae și-a luat familia și a plecat tocmai în Alba. S-a cazat la castelul Bethlen-Haller, un ansamblu de monumente istorice care se află pe teritoriul satului Cetatea de Baltă. Acolo există un mini hotel cu circuit închis, dar și o faimoasă podgorie de vinuri românești. Fascinat de frumusețea locului, Nicolae a făcut o poză pe care a împărtășit-o pe Facebook. 

Criticile au apărut imediat, căci cineva a sesizat că în imaginea respectivă nu se vedea niciun castel. „Nu prea arată a castel. Mai degrabă a șură sau saivan (n.r un saivan este un adăpost pentru oi sau vite)”, a comentat un internaut. „Poze cu interiorul?”, a adăugat același urmăritor. 

Nicolae al României a răspuns imediat și a explicat că, de fapt, poza era făcută din castel, probabil de la balconul camerei sale. „Poza a fost făcută din castel”, a scris nepotul regelui Mihai. Oricum ar fi, peisajul este unul de basm, iar Nicolae cu siguranță că a avut parte de o vacanță pe placul său. 

Foto: Facebook

În ce relații se află de fapt Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a clarificat situația

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre